Kudüs Haberleri

Kudüs Haberleri

Kur’an-I Kerim Okuma Yarışmasının Ön Elemesi Tamamlandı

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen “Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma” Yarışmasının ön elemesi tamamlandı. Ödülü Umre, Kudüs ve Ayasofya ziyareti olan yarışmanın finali ise 26 Nisan Salı Günü Battalgazi Belediyesi’nde yapılacak.

Battalgazi Belediyesi’nden Umre Ödüllü Kur’an-I Kerim Okuma Yarışması

Kur’an-ı Kerim okumaya teşvik etmek, özendirmek ve Kur’an-ı Kerim’in emirlerini anlatmak amacıyla Battalgazi Belediyesi tarafından ödülü Umre, Kudüs ve Ayasofya ziyareti olan “Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma” Yarışması düzenlenecek.

Büyükşehir Belediye Meclisinden Kınama

İsrail'in Doğu Kudüs (Mescid-İ Aksa Ve Gazze) Saldırılarını Kınayan Ortak Bildiri Yayımlandı.

Eyüpsultan Camii, Ramazan Öncesi Gül Suyuyla Yıkandı

Mekke, Medine ve Kudüs'ten sonra İslam aleminin dördüncü önemli merkezi, Ebu Eyyub El Ensari’nin diyarı Eyüpsultan “Onbir Ayın Sultanı”nı karşılamaya hazır.

Başkan Altunkaya Kudüs Semalarından Ezanın Susturulmasına İzin Vermeyeceğiz

BBP Malatya Yeşilyurt Merkez ilçe Başkanı Ercan Altunkaya ABD ve İsrailin tek başına kafalarına göre almış oldukları kararı şiddetle kınadıklarını açıkladı.

“Benim Adım Kudüs”

Büyükşehir Belediyesi Kültürel Etkinlikler Düzenlemeye Devam Ediyor.

Bakan Tüfenkci’den Döviz Açıklaması

Bakan Tüfenkci, “Türkiye Afrin'e hareket düzenlediğinde dolarda bir yükselme oldu. Ondan sonra Kudüs'e 'kırmızı çizgimizdir' dedik.

Kudüs Şehitleri Ramazan Etkinlikleriyle Anılıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Ramazan etkinliklerinin bu yılki temasının Kudüs Şehitleri olduğunu söyledi.

Marasalı, İsrail ve ABD’ ye Tepki Gösterdi

Saadet Partisi Malatya İl Başkanımız Osman Marasalı Amerika Birleşik Devletlerinin Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıması ve Kudüs’te yaşanan Olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Arap Parlementerler Birliği'nden 'Kudüs' Kararı

Arap Parlementerler Birliği, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma girişiminin "geçersiz ve yasa dışı" olduğunu belirtti.

‘Trump’ın ABD Büyükelçiliğini Kudüs’e Taşıması Filistin Halkına Savaş İlanı’

ABD Başkanı Donald Trump'ın ülkesinin büyükelçiliğini 6 Aralık'ta Tel Aviv'den Kudüs'e taşıyacağı iddiası, Filistin'de tartışma yarattı.

Kudüs'te Yeni İsrail Yerleşimleri İptal

Ordu radyosu, belediyenin yeni yerleşim planlarına verilen ruhsatları iptal ettiğini duyurdu.

Miniklerden Kudüs’le Dayanışma

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki Nezaket Okulları öğrencileri Kudüs’le Dayanışma Çadırını ziyaret etti.

Ağbaba, Doğu Kudüs Türk Başkonsolosluğunun Desteklediklerini Söyledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Türk Başkonsolosluğunun Doğu Kudüs’e taşınması fikrini desteklediklerini söyledi.

Yeşilyurt Belediyesi’nden Dünya’nın Gündemindeki Kudüs’e Tarihi Ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Dünya’da eğer barış ve huzur tesis edilecekse çözüm yollarından bir tanesi; insanlığın vicdanı ve kırmızıçizgisi olan Kudüs’e sahip çıkmaktır.

Kudüs’ün Statüsü Değiştirilemez

Büyükşehir Meclisi’nden ABD’ye Ortak Kınama

Eceli Yeten ABD Cami Duvarında…

 Demokrat Eğitimciler Sendikası olarak ABD’nin Kudüs kararını nefretle kınıyor ve tanımıyoruz. ABD eceli yetmiş gibi cami duvarına kadar gelmiştir. 

“Dünü ve Bugünüyle Kudüs” Konferansı

BİLSAM, haftalık periyotlar halinde cumartesi günleri düzenlediği seri konferanslar dizisinde bu hafta Gazeteci Taha Kılınç’ı ağırladı.

Polat, Kudüs, Kadim Medeniyetimizin Bir Parçası

Polat, ‘ Peygamberler Şehri Kudüs’ü Anlamak ‘ konulu Bilgi Yarışmasında dereceye giren 44 kişiyi dualarla Kudüs’e uğurladık”

Kudüs’ü Unutursak Mağlup Oluruz

“Peygamberler Şehri Kudüs”Konulu Konferans Ve Ödül Töreni Yapıldı.