Kosgeb Haberleri

Kosgeb Haberleri

Çalık, KOSGEB Malatya’da 13 Bin İşletmeye 497 Milyon Lira Destek Verdi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) tarafından son 19 yılda Malatya'da 13 bin 377 işletmeye 497 milyon lira destek verildiğini açıkladı.

KOSGEB’in Hızlı Destek Programına Başvuru Nasıl Yapılır?

Malatya TSO Eğitim Akademisi’nde konuşan KOSGEB Malatya Müdürü Murat Seki, salgından etkilenen mikro ve küçük işletmelerin KOSGEB’in Hızlı Destek Programından nasıl faydalanacağını anlattı.

Sadıkoğlu, Deprem Kredisinin Kapsamının Genişletilmesi Talebinde Bulundu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile KOSGEB Başkanlığı’ndan KOSGEB Acil Destek Kredisi’nin kapsamının genişletilmesi, geri ödemesiz sürenin uzatılması ve destek miktarının artırılarak sektör ayrımı yapılmaması talebinde bulundu.

Sadıkoğlu, 4500 üyemiz KOSGEB Deprem Kredisinden yararlandı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 21 yıl önce meydana gelen Marmara Depreminin şiddeti ve etkilediği alan açısından son yüzyılın en büyük depremi olduğunu ifade etti.

MTB'den, Yurt Dışı Pazar Destek Programı

Malatya Ticaret Borsası’nın (MTB) ev sahipliğinde KOSGEB tarafından başlatılan 'Yurt Dışı Pazar Destek Programı' gerçekleştirildi.

KOBİ'lere 1 Milyon TL Destek

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB Malatya Müdürlüğü işbirliği ile KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

MASTÖB “ Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi “nin İlki Sona Erdi

(MASTÖB) Malatya Şubesi , KOSGEB ve İŞKUR Malatya İl Müdürlüğü Tarafından yürütülen “ Uygulamalı Girişimcilik Eğitim “ Kursunun İlk Etabı Tamamlandı.

Yeşilyurt Kent Konseyi’nde Kosgeb Eğitimleri Başladı

Yeşilyurt Kent Konseyi’nde 600 Kişilik “Uygulama Girişimcilik Kursu” Başladı

Faizsiz KOSGEB Kredilerinde Skandal Bir Gerçek

Faizsiz KOSGEB Kredilerinde Skandal: Bankalar Milyonları Cebine İndirmiş...