Kaza Haberleri

Kaza Haberleri

Malatya’da Trafik Kazası

Battalgazi, Yeni İmar Yoluyla Değer Kazanıyor

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Orduzu Mahallesi Pınarbaşı Bölgesinde 5 Bin Metrelik Yeni İmar Yolunu Açmasının Ardından Çalışmaların Sonuna Geldi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Çalışmaları Yerinde İnceledi.

Başkan Geçit ‘Başkanım Yanımda’ Projesiyle Kaynarca Mahalle Sakinleriyle Buluştu

“Kaynarca, Hak Ettiği Yatırımlarla Güzel Bir Kimlik Kazanacak”

Ağbaba, Malatya'da Kaybetmedik Birbirimizi Yeniden Kazandık

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba' Şunu bilin hiç haram yemedim, bundan sonra haram yiyeninde boğazında kalsın'

Ülkücüler Koray Aydın’a Kazanma Sözü Verdi

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığınca organize edilen istişare toplantısına katılmak üzere Malatya’ya gelen İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın Malatya’da yerel seçim sürecini değerlendirdi.

Murat Aslan, 31 Mart'ta Milletimizle Beraber Hep Birlikte Kazanacağız

31 Mart'ta Milletimizle Beraber Hep Birlikte Kazanacağız. Yada Hep Birlikte Kaybedeceğiz.

Nasıl Olsa Vatandaş Bize Oy Veriyor Diyorlar İş Yapmıyorlar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, '31 Mart'ta Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerde seçimleri kazanacağız.

Bilal Yıldırım,  Nasıl Olsa Vatandaş Bize Oy Veriyor, Diyorlar İş Yapmıyorlar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “31 Mart’ta Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerde seçimleri kazanacağız. 1 Nisan’dan itibaren Malatya’nın inşası ve imarı için gece gündüz çalışacağız.” dedi.

Murat Aslan, Yeşilyurt, Konak, Gündüzbey Kaderine Terk Edilmiş

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, biz belediyeyi kazansakta  kazanmasakta ekibimle birlikte  her  türlü  bu  memlekete  bu  millete hizmet etmeye  hazırız. Yeşilyurt'lunun  ve Malatya'lıların  menfaatleri bizim  için  her şeyin  üzerindedir.

Fendoğlu’ndan sert tepki, “Kazanacağız, ama yanlış yapanları unutmayacağız”

Cumhur ittifakının Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, iftar yemeğinde Hekimhanlı hemşerileri ile bir araya geldi. İftara katılan Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, tüm teşkilatın sahada çalıştığını belirterek, “Tabaroğulları ile Hekimhan’ın makus talihi değişecektir” dedi.

Erbakan, Malatya’yı kazanırsak Türkiye’yi de kazanırız

Erbakan Malatya’da Konuştu, Malatya’yı kazanırsak Türkiye’yi de kazanırız

Yıldırım, Malatya’mızı Ahlaklı Ve Adil Bir Belediyecilik İle Buluşturacağız

 Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Biz, Malatya’nın kazanması için, Malatyalıların kazanması için siyaset yapıyoruz. Birlikte Malatya'yı yeniden yaşanılabilir mutlu bir kent haline getireceğiz.” dedi.

Yıldırım, Şehri Enkaza Dönüştüren Zihniyetin Değişmesidir

Bu iletideki ekler güvenliğiniz için engellendi. Bu iletinin güvenli olduğundan eminseniz, eklere erişmek için iletiyi Gereksiz değil olarak işaret olabilirsiniz.

Başkan Gürkan, Esenlik Malatya'nın Markasıdır 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 20 yıldır atıl vaziyette duran ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya ekonomisine kazandırılan eski adıyla Yimpaş, yeni adıyla Malatya City AVM içerisinde açılışı gerçekleştirilen Esenlik Marketini ziyaret etti. 

Malatya'nın Başarılı Müdürü Galip Sökmen, Antalya'ya Atandı

       Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Malatya İl Müdürlüğüne atanan ve Başarılı çalışmalarıyla kısa sürede takdir kazanan Galip Sökmen Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandı.

Başkan Güder Gençlik ve Medeniyet Hareketi Üyeleriyle Buluştu

       Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Gençlik Ve Medeniyet Hareketi üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Güder 2019 yılından bu yana ilçeye kazandırılan yatırımları anlattı.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez  Disiplin kurulu Başkanı Ercan Altunkaya'nın  bacanağı, İstanbulda geçirdiği trafik kazasında bacanağının Annesi kardeşi ve yeğeni vefat etmişti.