Kaldırılmasını Haberleri

Kaldırılmasını Haberleri

Parkların Bakım ve Onarımlarını Aralıksız Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler,  Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremzede vatandaşların barınmasını sağlamak amacıyla parklarda, dinlenme ve rekreasyon alanlarında kurulan çadırların kaldırılmasının ardından bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başladı.

Ağbaba, Yeni Cami’de Yapılan Düzenleme Camiyi Çevreden Koparıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Fidanel ve Malatya Kültür Yaşam Derneği Başkanı Atilla Kantarcı ile birlikte 24 Ocak depreminin ardından restorasyonuna başlanan ve kısa süre önce ibadete açılan Yeni/Teze Cami etrafına yapılan demir korkulukların kaldırılmasını istedi.

Keskin, Turizm Sektörü Gibi Esnafta Müjde Bekliyor

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Pazar günü kısıtlamasının kaldırılmasını, gece kısıtlamanın saat 23.00’den sonra başlamasını ve esnafa faizsiz 100 bin TL destek kredisinin verilmesini istediklerini bildirildi.

Milletvekili Fendoğlu, Bu Yıl Liglerden Küme Düşme Olmasın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda söz alarak 2019-2020 Sezonunda Liglerden Küme düşmenin kaldırılmasını istedi.

Ağbaba’dan Tff’ye Çağrı; “Bu Sezon Küme Düşme Olmasın

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türkiye Futbol Federasyonu’na seslenerek bu yıla özel küme düşmenin kaldırılmasını istedi.

Güder, Ayasofya’da Kur'an Da Okunur, Namaz Da Kılınır

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Danıştay 10’uncu Dairesi’nin Ayasofya'nın camiden müzeye dönüştürülmesine dair 24 Kasım 1934 tarihli Bakanlar Kurulu’nun iptal kararı hakkında yazılı açılama yaparak, karar ile birlikte Ayasofya’nın yeniden ibadete açılmasının önündeki engelin kaldırılmasının ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ağbaba, Hafta Sonu Tatilinin Kaldırılmasını Eleştirdi

“Göz Dikmedikleri Hafta Sonu Tatili Kalmıştı”“İşçiyi 365 Gün Çalıştırın Olsun Bitsin”