İlimize Haberleri

İlimize Haberleri

Başkan Gürkan, Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak’ı Makamında Ağırladı

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Malatya Çadır Kente İlk KARATE Antrenmanı Başladı

6 Şubat 2023 tarihleri arasında 11 ilimizde meydana gelen deprem de ilimize de bir çok spor kulüplerimiz ağır hasarlı olup kapanmış bulunmaktadır.

Operasyondan Dönen Özel Harekât Polisleri İçin Kurban Kesildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli iken Van ve Suriye’deki terörle mücadele operasyonlarına katılmak üzere görevlendirilen ve görevlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak İlimize dönen Özel Harekât Polisleri için kurban kesim töreni düzenlendi.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Malatya’da

KKTC Cumhurbaşkanı Sn. Ersin Tatar, bir dizi programlara katılmak üzere İlimize teşrif etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede Malatya’da

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede bir dizi programlara katılmak üzere bugün ilimize geldi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Derneği Üyelerinden İlimize Ziyaret

Türkiye'nin birçok ilini gezerek yerel ve ulusal gazetecilerin temsilcileri ile yaptığı kültür haberleriyle illerin tanıtımına büyük katkılar sunan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Derneği üyeleri ilimizi ziyaret etti.

Başkan Murat Koca’dan Kurban Bayramı mesajı

Kale Belediye Başkanı Murat Koca, ilçemize, ilimize, ülkemize, milletimize ve İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah’tan temenni ediyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Oda ve Dernek Başkanları, Vali Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

İlimizde faaliyet gösteren Odalar, Dernekler ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ilimize atanan Vali Hulusi Şahin’i ziyaret ettiler.

Vali Saran’dan Vali Şahin’e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Malatya eski Valisi Prof. Dr. Ulvi Saran, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Batman Valisi iken ilimize atanan Vali Hulusi Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Hulusi Şahin, Malatya’da Görevine Başladı

12 Mayıs 2022 tarihli 2022/209 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Batman Valisi iken ilimize atanan Vali Hulusi Şahin Malatya Valiliğindeki görevine başladı. 

Başkan Hakan Bay, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Ramazan Bayramının tüm insanlığa, islam alemine, ülkemize, ilimize ve ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'ın Malatya Programı Yoğun Geçti

"Mazi'den Ati'ye Hedef Güçlü Türkiye" temalı konsere katılmak üzere ilimize gelen Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım,  konserden sonraki günde ilimizde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Malatya İnsanı Kadirşinastır, Centilmendir, Yardımseverdir, Müteşebbis Ruhludur

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Kurbankulu Berdimuhammedov tarafından kaleme alınan ve Türkçe’ye çevrilen ‘Ak Şehrim Aşkabat’ isimli kitabın tanıtım toplantısı ve Türkmenistan konulu fotoğraf sergisinin açılışına katılmak üzere İlimize gelen Türkmenistan Ankara Büyükelçisi İşankuli Amanlıyev Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

AFAD Başkanı Yunus Sezer Malatya’da İncelemelerde Bulundu

10 Eylülde Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına atanan Vali Yunus Sezer, 2020 yılında yaşanan deprem sonrası yapılan çalışmaları incelemek amacıyla ilimize geldi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, Başkan Gürkan’a Ziyaret

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 35. Olağan Meclis Toplantısı için ilimize gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Demircan, Vali Baruş’u Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere ilimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Vali Aydın Baruş’u Valilik makamında ziyaret etti.

Çalık, Karayolları Harcamaları 6 Milyar 498 Milyon TL’ye Ulaştı

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “İlimize karayolları çalışmaları için 1993-2002 yılları arasında 325 milyon TL harcama yapılırken, 2003-2020 yılları arasında bu tutar yüzde bin 999 artışla 6 milyar 498 milyon TL’ye ulaşmıştır.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Yavuz’dan, Vali Baruş’a Ziyaret

Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere ilimize gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Arınç, Malatya Valiliğini Ziyaret Etti

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize teşrif eden Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi, TBMM eski Başkanlarından Bülent Arınç, Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.

Jandarma Genel Komutanı’ndan Vali Baruş’a Ziyaret

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere İlimize gelen Jandarma Genel Komutanı  Orgeneral Arif Çetin, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti. 

Vali Baruş, İlimize Gelerek Görevine Başladı

27 Ekim 2018 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bolu Valiliğinden Malatya Valiliğine atanan Vali Aydın Baruş, eşi NagihanBaruş ile birlikte dün akşam ilimize geldi.  

Büyükşehir Tiyatro Etkinlikleri Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin organizasyonuyla ilimize gelen, “Çığa Sanat” tarafından sahnelenen; Tuzak isimli oyun, büyük ilgi gördü.

ABYB Yönetiminden Başsavcıya Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ,İlimize yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Sanatçılardan Arapgir Belediyesine Ziyaret

Malatya 7. Uluslararası Filim Festivali Kapsamında İlimize Gelen Sanatçılar Tarafından Arapgir İlçemizde’de Bir Gösteri Yapıldı

Skylıfe Dergisi İlimizi Tanıtacak

Vali Ali Kaban, İlimizin zengin yemek kültürünün tanıtımının yapılması amacıyla THY’nin yayın organı SKYLIFE dergisini ilimize davet etti.

Vali Ali Kaban'dan, Başkan Çakır'a İade-İ Ziyaret

Bakanlar Kurulu kararı ile ilimize atanan ve geçtiğimiz haftalarda göreve başlayan Vali Ali Kaban, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a iade-i ziyarette bulundu.

Vali Kaban İlimize Gelerek Görevine Başladı

13 Haziran 2017 tarih ve 2017/10458 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Zonguldak Valiliğinden Malatya Valiliğine atanan Vali Ali Kaban, eşi Neriman Kaban ile birlikte dün akşam ilimize geldi.