Hatlar Haberleri

Hatlar Haberleri

Bakan Uraloğlu: İltisak Hatları İle 8 Ayda 7,8 Milyon Ton Yük Taşındı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulusal demiryolu ağındaki 439 kilometrelik 286 iltisak hattı ile, Ocak-Ağustos döneminde 7 milyon 842 bin ton yük taşındığını açıkladı.

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi

Bakan Uraloğlu, "250 kilometre saate kadar işletilen hızlı tren hatlarımız var. Şimdi de Ankara-İstanbul arasında 350 kilometre saat hızla seyahat edebilecek bir demiryolu projesi üzerinde çalışmaya başladık." dedi.

Ulaşımda Büyük Dönüşüm!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Eskimalatya ve Hatunsuyu mahallesindeki tren hatları alt geçidine yapılan tüp geçit çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgiler aldılar.

Başkan Güder, 40 Yılı Aşkın Sorunu Çözüme Kavuşturdu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in gayretleri sonucunda Eskimalatya ve Hatunsuyu mahallesindeki tren hatları alt geçidinde startı verilen tüp geçit çalışmaları devam ediyor.

Topsöğüt’ün Kanalizasyon Hatları Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak adına çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Fırat Edaş’ın ‘Özgür Kuşlar’ Projesiyle Göçmen Kuşlar Güvende

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., ‘Özgür Kuşlar’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında, enerji nakil hatlarındaki izolasyon çalışmaları bu yıl da tüm hızıyla devam ediyor.

Keskin: Devlet Bankaları’da Çözüm Ortağı Olmalı

Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, Minibüs Hatları Dönüşümü Projesi kapsamında Özel Halk Otobüsü işletmecisi olan esnaflarının...

Hava ve Demir Yolu Ulaşımında Seferler Başlatılıyor

YHT hatlarında 28 Mayıs itibarıyla seferler Başlatılıyor. Bu tarih itibarıyla yapılacak tren seferleri için biletler satışa çıktı.

ESENLİK, BELSOS ve MEGSAŞ Personeli 65 Yaş Ve Üstü Vatandaşların Hizmetinde

 Başkan Gürkan, “ESENLİK şirketimizin almış olduğu kararla, WHATSAPP VE TELEFON hatları ile özellikle 65 yaş ve üzeri olan vatandaşlarımızın evlerine talep ve istekleri doğrultusunda ESENLİK’te çalışan personeller tarafından bizzat evlerine talep ettikleri ürünlerin servisi yapılacaktır.”

14 Bin 959 Metre Kanalizasyon Şebeke Hattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü şehrin kanalizasyon hatlarını kanal görüntüleme robotu ile inceleme çalışmalarına devam ediyor.

FIRAT EDAŞ’tan Önemli Uyarı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., havai hatlara temas eden ağaçlara bilinçsizce müdahalelerin yapılmaması noktasında müşterilerini uyardı.

Gürkan: Malatya’nın Her Noktasında Çalışıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Şahnahan Mahallesinde sürdürülen içme suyu ve kanalizasyon şebeke hatları yenileme çalışmalarında son yaklaşıldı.

Fırat Edaş’tan Ağaç Kesme Ve Budama Uyarısı

​​​​​​​Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., havai hatlara temas eden ağaçlara bilinçsizce müdahalelerin yapılmaması noktasında müşterilerini uyardı.

Belediye Otobüs ve Trambüsleri Bayramın İlk Günü Ücretsiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ’a ait otobüs ve trambüsler Ramazan Bayramının ilk günü, mezarlıklar başta olmak üzere Malatya genelindeki tüm hatlarda ücretsiz hizmet verecek.

En Özel Hatlar O’nun İçin

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla “Hüsn-i Hat ve Tezhip Atölye Sergisi” açıldı.

FIRAT EDAŞ İle Kuşlar Bölgede Özgürce Uçuyor

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., ‘Özgür Kuşlar’ sloganıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında enerji nakil hatlarındaki 3 bin 600 direkte izolasyon çalışmalarını tamamladı.

Keskin: Özel Halk Otobüsü İşletmecilerinin Haklarını Koruyacağız

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB)  Başkanı Şevket Keskin,  minibüs hatlarından özel halk otobüsü işletmeciliğine geçen esnafların yaşamış oldukları sorunları ve sıkıntıları çözeceklerini söyledi.

En Güzel Hatlar Sergileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından “Serlevha Ayet ve Hadis-i Şerifler” Sergisi açıldı.