Gaziantep Haberleri

Gaziantep Haberleri

Erdoğan'dan 'OHAL yetkisi' açıklaması: Yağmalama olaylarına müdahale edilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te 'OHAL yetkisi' ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Yağmalama olaylarına müdahale edilecek" ifadelerini kullandı.

Deprem felaketinde üçüncü gün...

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsıldık. Gaziantep, Adana, Malatya, Hatay, Adıyaman ve Şanlıurfa başta olmak üzere 10 ilimiz yerle bir oldu. İki büyük depremde hayatını kaybeden sayısı 7 bin 108'e yükseldi. Arama-kurtarma çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan OHAL ilan edildiğini duyurdu. Öte yandan THY ve Pegasus Hava Yolları, deprem bölgesinden dönüş seferlerinin ücretsiz olacağını açıkladı. 

İz Bırakan Kalemler Sergisi Açıldı

Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şubesinin hazırladığı “İz Bırakan Kalemler” sergisi Şehitkamil belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak, Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı Halil Zor, İl Kültür Müdür Yardımcısı Mehmet Aykanat, GapGross Yönetim Kurulu başkanı Zeki Ormanlı ve  birçok gazeteci  katıldı.

Çekişmeli Geçen Müsabakayı Kazanan Büyükşehir Belediyesi

Türkiye Bedensel Engelli Federasyonu 2. Ligde mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Basketbol Takımı, evinde ağırladığı Engelsiz Gaziantep Spor Kulübü basketbol takımını 62-61’lik skorla mağlup etti.

“2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” Doğanşehir

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları”  için Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın heyetinde yer alan  AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer Doğanşehir’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Minik Karateciler Madalya İle Döndüler

17 Temmuz’da Gaziantep İlinde Şehitler Anısına Düzenlenen Minik Yıldızlar Karate Turnuvası'nda İlimizden Katılım Sağlayan 4 Sporcumuz Madalya ile Dönüş Yaptılar.

Gürkan, Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi, KKTC Ve Romanya’dan Gelen Heyet İle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da bulunan Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Kubanıçbek Ömüraliyev, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gaziantep Konsolosu Fahri Uluer ile birlikte Romanya’dan gelen iş insanlarını ve gazetecilerle bir araya geldi.

Yeni Malatyaspor Erteleme Maçında Gaziantep'le 0 - 0 Berabere Kaldı

Yeni Malatyaspor Süper Lig'de 22. haftanın erteleme maçında Gaziantep FK ile 0 - 0 berabere kalarak puanını 17'e yükseltti .

Şanlı Bayrağımızı Valimiz Baruş, Tarafından Teslim Alındı

Gaziantep’in Şehit Toprağı ve Şanlı Bayrağımız Valimiz Tarafından Teslim Alındı.

Öğrenciler Battalgazi’de Tarihi Yolculuğa Çıktı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Biz Anadoluyuz’ projesi kapsamında Gaziantep’ten Malatya’ya gelen öğrenci ve öğretmenler, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de tarihi bir yolculuğa çıktı.

Başkan Çınar, Gaziantep’de Büyükşehir Ve Şehit Kamil Belediye Başkanlarıyla Biraraya Geldi

“Farklı Yatırımlar İçin Yeni Arayışlar İçerindeyiz”...

Sadıkoğlu’ndan Belediyelere “Esnafa Destek” Çağrısı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Şehir Esnafı İçin Açıkladığı Destek Paketlerinin Malatya’ya Örnek Olması Gerektiğini Vurgulayan Başkan Sadıkoğlu; “Büyükşehir Ve Özellikle Merkez İlçe Belediyelerimiz Ayrım Gözetmeksizin Tüm Esnafa Destek Olmalı” Dedi.

Yeni Malatyaspor Gaziantep Deplasmanında Puanla Döndü

Yeni Malatyaspor Gaziantep deplasmanında 45 Dakika 10 kişi oynayan rakibi Gaziantep FK ile 2 - 2 berabere kaldı.

Valilik Vatandaşların Bakkala Olan Borçlarını Ödedi

Gaziantep Valisi Davut Gül'ün öncülüğünde hayır sahipleri ile birlikte, bakkala borcu olan vatandaşların borçlarını ödeyerek örnek bir davranış sergiledi.

Şahinbey Belediyesi'nden Kapanan Esnaflara 1000 TL Yardım

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, genelge ile kapanan iş yerlerine 1000 Lira nakdi destek vereceklerini açıkladı.

FKA’dan Öğrencilere Gaziantep’e Teknik Gezi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Kalkınma Ajansları için belirlenen 2019 Yılı “Mesleki Eğitim” teması kapsamında Fırat kalkınma Ajansı tarafından Malatya Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik Gaziantep’e teknik gezi düzenlendi.

Yeni Malatyaspor İlk Yarıyı 24 Puan İle 8. Sırada Bitirdi

Süper Ligin 17.haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile 1 - 1 berabere kaldı.

Barış Pınarı Harekatı'na Destek

Gaziantep, Malatya, Kahramanmaraş ve Kilis'te harekata destek verildi.

İMKANDER Çocukları Sevindirdi

Hiçbir Çocuk Üşümesin Kampanyası kapsamında İMKANDER tarafından, Suriye ve Gaziantep'ten sonra İstanbul'daki ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık giysi ve bot yardımı yapıldı.

Gastronomi Rehberleri Malatya’da

Sivas’tan Gaziantep’e Bir Sofradan Bir Sofraya

Şamil Tayyar'dan yeni komuta kademesi kararlarına ilk yorum geldi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, YAŞ toplantısında alınan TSK’daki yeni komuta kademesi kararlarını değerlendirdi.

Süper Ligin Şampiyon Beşiktaş

Gurur duy Beşiktaşlı... Gaziantep’i 4-0 mağlup eden siyah-beyazlı takım, ligde 15. şampiyonluğunu ilan edip 3. yıldızı göğsüne taktı.

Baklava İmalathanesinde Şoke Eden Görüntü

2 kilogram eroinin yakalandığı iş yerinin sahibi gözaltına alındı.