Esra Tüfenkci Haberleri

Esra Tüfenkci Haberleri

Esra Tüfenkci Ve Neriman Kaban, Aile Ziyaretleri

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin eşi Esra Tüfenkci ve Vali Ali Kaban’ın eşi Neriman Kaban Ramazan ayı münasebetiyle aile ziyaretlerinde bulundular.

Esra Tüfenkci ve Neriman Kaban, Aile Ziyaretlerinde Bulundular

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin eşi Esra Tüfenkci ve Vali Ali Kaban’ın eşi Neriman Kaban Ramazan ayı münasebetiyle aile ziyaretlerinde bulundular.

Esra Tüfenkci Ve Neriman Kaban, MİAD Çocuk Evleri Ve Bir Koruyucu Aileyi Ziyaret Ettiler

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin eşi Esra Tüfenkci ve Vali Ali Kaban’ın eşi Neriman Kaban Gönül Elçileri Projesi kapsamında MİAD Çocuk Evleri ve bir koruyucu aileyi ziyaret ettiler.

Esra Tüfenkci ve Neriman Kaban Şehit Annelerimizle Buluştu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’in eşi Esra Tüfenkci ve Vali Ali Kaban’ın eşi Neriman Kaban Gönül Elçileri projesi kapsamında şehit anneleri ile bir araya gelerek sohbet programına katıldı.

Esra Tüfenkci Ve Neriman Kaban'dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin eşi Esra Tüfenkci ve Vali Ali Kaban’ın eşi Neriman Kaban şehit ailelerini ziyaret etti.

Bakan Tüfenkci "Malatya’ya 100 Kişilik Otizm Çocuk Merkezini kazandırıyoruz"

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve eşi Esra Tüfenkci Malatya Otizm Derneği ve Down Sendromu Derneği’ni ziyaret etti.

Bakanı Bülent Tüfenkci'nin Eşi Esra Tüfenkci, Sevgi Evlerine Ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin Eşi Esra Tüfenkci, Kurban Bayramı Öncesi Sevgi Evleri'nde Kalan Çocuklarla Bir Araya Geldi, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti.

Semiha Yıldırım ve Esra Tüfenkci’den Yaşlılara Bayram Ziyareti

Başbakan Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım ve Bakan Tüfenkci’nin eşi Esra Tüfenkci, Ramazan Bayramında Erzincan’da iki farklı huzurevinde kalan yaşlılarla yemekte bir araya geldi.

Esra Tüfenkci Şehit Ailelerinin Acısına Ortak Oldu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin eşi Esra Tüfenkci Malatya’da şehit ailelerinin kapısını çaldı, hasta ziyaretleri yaptı.