Eğitimi Haberleri

Eğitimi Haberleri

Prof.Dr. Demirtaş İtibar Etmeyin

06 Şubat 2023 depremlerinden sonra her gün, yeni bir felaket senaryosu yazan ,eğitimi, kariyeri belli olmayan, deyim yerindeyse "Deprem Profesörleri “yumurtadan çıkar gibi çoğalmaya başladı.

Başkan Gürkan, Malatya Eğitimine Değer Katacak

Son dönemlerde birçok alanda ciddi yatırımlar alan Malatya, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleriyle, eğitim alanında da ciddi yatırımlara imza atıyor.

Başkan Güder, Geleceğin Bilim Ve Teknoloji Yıldızlarıyla Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geleceğin teminatı gençlere ve onların eğitimine büyük destekler veren Battalgazi Belediyesi tarafından 7-15 yaş arası çocukların robotik kodlama ve yazılım alanlarında daha iyi eğitim alabilmeleri amacıyla hayata geçirilen Battalgazi Beceri Atölyelerindeki öğrencileri ziyaret etti.

Geleceğe Bırakılacak En Değerli Hazine; Tertemiz ve Yaşanabilir Bir Çevredir

İbni Haldun Anadolu Lisesi Öğrencilerine ‘Sıfır Atık Ve Çevre Bilinci Farkındalık Eğitimi’ Verildi.

Şampiyonların Koleji Çamlıca’dan Davet Var

Çağdaş ve kaliteli eğitimin Malatya’daki merkezi olan Özel Çamlıca Koleji, Bursluluk ve Çamlıcaya Kabul Sınavına tüm öğrencileri davet etti.

İl Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Toplantısı Yapıldı

Resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları ile hayat boyu öğrenme alanında iş birliği ve koordinasyonu sağlamak, etkinlikleri birlikte planlama ve uygulamaya koymak, hizmet tekrarı ve kaynak israfını önlemek ve verimliliği arttırmak amacıyla yapılan "İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu Toplantısı" valilik toplantı salonunda yapıldı.

Başkan Güder’den Uyum Eğitimi Alan Minik Öğrencilere Kırtasiye Sürprizi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ilçe genelinde eğitime başlayan 1. sınıf öğrencilerin tümüne kırtasiye desteği verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Samanlı’dan Kuran Kursu Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve İl Yönetim Kurulu üyeleri bir kez daha Kur’an-ı Kerim eğitimi almakta olan kurs öğrencilerini ziyaret etti.

Milli Eğitimi Taşıyacak Başka Yer Kalmadı mı?

Ağbaba “mesleki eğitime önem veriyoruz’ diyenlerin, 800'e yakın kız öğrencinin eğitim gördüğü meslek lisesini şehrin dışına taşımalarını anlamak mümkün değil” dedi.

112 Acil Ekiplerine Adli Vakalara Yaklaşımı Eğitimi Verildi

Malatya’da "112 Acil Sağlık Hizmetleri Personelinin Adli Vakalarda Maddi Delillere Yaklaşım Eğitimi" verildi.

Battalgazi’de 10 Bin Öğrenciye Geri Dönüşüm Eğitimi Verildi

Battalgazi Belediyesi tarafından çocuklara erken yaşlarda geri dönüşüm ve çevre bilinci kazandırılması amacıyla başlatılan Temiz Çevre ve Atık Eğitimi Projesi kapsamında toplam 10 bin öğrenciye oyunlarla geri dönüşüm eğitimi verildi.

Öğrenciler Turgut Özal Tabiat Parkını Fotoğrafladı

Değerli Hayatlar Eğitim Derneği öğrencilere fotoğraf eğitimi veriyor. Hayata Değer Kat Projesi kapsamında gerçekleştirilen fotoğraf eğitimlerine Milli Egemenlik Ortaokulundan 12 öğrenci katılıyor.

Olay Yeri İnceleme ve Bomba Uzmanlarına Eğitim

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü personeline “Olay Yerinin Muhafazasında ve Şüpheli Paket olaylarında İlk Ekibin Görev ve Sorumlulukları Eğitimi” Düzenlendi

Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği Ve Entegrasyon Projesi

KAAN (Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Projesi) Uygulaması Geliştirme Eğitimi Düzenlendi.

Kültür Elçileri Yetiştirme Eğitimi Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün iş birliğiyle Kültür Yaşam Derneği projelerinden olan ve bu yıl 4’üncüsü uygulanacak ‘Kültür Elçileri Yetiştirme Eğitimi’ başladı.

DEHADER’DEN Çocuklara Fotoğraf Eğitimi

Değerli Hayatlar Eğitim Derneği-DEHADER tarafından yürütülen Hayata Değer Kat Projesi kapsamında fotoğrafçılık eğitimleri devam ediyor.

Başkan Güder’den Eğitime Hep Destek, Tam Destek

Geleceğin teminatı çocuklara ve eğitime büyük önem veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatları ile ilçedeki eğitimin kalitesini arttırmak ve öğrencilerin derslerine kaynak oluşturmak amacıyla hayata geçirilen ‘Küçük Adımlar Büyük Yatırımlar’ projesi kapsamında ortaokul öğrencilerine soru bankası eğitim seti dağıtımı başladı.

Robotik Kodlama Eğitimi Alan Gençler, Geleceğin Teknolojisini Öğreniyor

Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezinde açılan Robotik Kodlama Temel Seviye Eğitim Programlarına katılan 7 ile 14 yaş aralığındaki öğrenciler, Yeşilyurt Belediyesinin sunduğu imkanlarla geleceğin teknolojisini en ince ayrıntısına kadar öğrendiklerini ve kendilerini geliştirme fırsatı yakaladıklarını söylediler.

Mesleki Eğitim Dosyası Bakan Özer’e Sunuldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından hazırlanan “Mesleki Eğitimin Sorunları ve Çözüm Önerileri” dosyası Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’ sunuldu.

Büyükşehir Belediyesinden Personellere Yönelik Siber Güvenlik Eğitimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kurum içerisinde personelin güncel olarak bilgilendirilmesi ve yapılan çalışmalarda personellerin verimliliğinin artırılması noktasında yaptığı hizmet içi eğitimlerine devam ediyor.

BELSOS Personellerine Yangın Eğitimi Verildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, resmi kurumlar başta olmak üzere okullar, fabrikalar ve özel iş yerlerinde başlattığı yangın ile ilgili eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Malatya’dan Asayiş Semineri

Acil Sağlık Hizmetleri Personelinin Adli Vakalarda Maddi Delillere Yaklaşımı Eğitimi.

Büyükşehir Belediyesi Personellerine Yangın Ve Kurtarma Eğitimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi bünyesinde hizmet vermekte olan Şube Müdürlüklerine bağlı personellere yönelik olarak yangın söndürme ve kurtarma konularında eğitim verildi.

Battalgazi’deki Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesi Yoğun İlgi Görüyor

Gençlerin eğitimine büyük önem veren öğrenci dostu Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla 2021 yılı içerisinde okuyan Battalgazi’ye kazandırılan Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesi, kitapseverler ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Başkan Çınar, Drone Kursiyerlerini Ziyaret Etti

Yeşilyurt Belediyesi, İHA-1 İHA-0 Drone Uygulama Eğitimini Gerçekleştirdi.

Vali Baruş’dan24 Kasım 2021 Öğretmenler Günü Mesajı

Eğitim, ülkelerin bugününü ve geleceğini belirleyen en önemli unsurdur. Çünkü, eğitimin hedefi günün gerektirdiği bilgi bakımından donanımlı ve geleceğin teminatı olacak insanlar yetiştirmektir.