Eğitim Ve Öğretim Haberleri

Eğitim Ve Öğretim Haberleri

Tarımsal Eğitim ve Öğretiminin 177. Yılı Kutlandı

Ülkemizde, 10 Ocak 1846'da ilk Ziraat Mektebinin açılmasıyla başlayan Tarımsal Eğitim ve Öğretimin 177. yıl dönümü münasebetiyle, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şubesi tarafından, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Yerleşkesi Konferans Salonunda Kutlama programı düzenlendi.

Malatya Kent Konseyi’nden Zabıtalar İçin Zabıta Akademisi Programı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Malatya Kent Konseyi Eğitim ve Öğretim Çalışma Grubu ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve diğer ilçe belediyelerinde zabıta görevi yapan personellere Zabıta Akademisi adı altında eğitim programı başlatıldı. Bu kapsamda Zabıta Yönetmeliği, Kabahatler Kanunu, Kamusal Etik ve Halkla İlişkiler konularında eğitimler verilecek.

Başkan Kaya'dan 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, 2021-2022 eğitim ve öğretim döneminde okullarda yüz yüze eğitimin başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Güder, Yeni Eğitim Ve Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 2021-2022 yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

MTÜ’den Tarımsal Eğitim ve Öğretimin 175.  Yıldönümünü Etkinliği

“Tarım Bir İş Değil, Bir Meslek Değil, Bir Sektör De Değildir, Tarım Bir Sanattır.”

Başkan Akgün’den Malazgirt Zaferi Mesajı

Başkan Akgün’den Malazgirt Zaferi-30 Ağustos Zafer-2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı...

Başkan Kaya’dan 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı Mesajı

Malatya Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Samanlı ; Kırtasiye Yardımı Startını Verdi

MHP Battalgazi ilçe Başkanlığı 2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim Yılının Başlamasıyla Beraber İhtiyaç Sahibi Okullara ve Öğrencilere Kırtasiye Yardımı Yapmaya Başladı.

Başkan Dağ'dan 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ. 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Dağ, 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

​​​​​​​ Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılın Başlaması Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

Başkan Polat’tan Karne Alan Öğrencilere İyi Tatiller

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, karne alan tüm öğrencilere iyi bir tatil dönemi geçirmeleri temennisinde bulundu.

Mehmetçik Okulu Nevzat Yetkin’e Emanet

Eğitim camiasında uzun yıllardır öğretmen ve idareci olarak görev yapan Nevzat Yetkin, 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı rotasyonu kapsamında Mehmetçik İlkokulu Müdürlüğü görevine atandı.

Avşar’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

Bir Ulusun Çağdaş Ülkeler Düzeyine Erişebilmesi; Eğitim ve Öğretimin Kaliteli ve Bilimsel Yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir.

Vali Kaban, Ülkemizin İki Ordusu Vardır, Birisi Askeri Ordu Diğeri İlim ve İrfan Ordusu

Vali Ali Kaban, 2017-2018 yılı Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası münasebeti ile düzenlenen törene katıldı.

2017-2018 Eğitim Ve Öğretim Yılında Ne'şe Erberk İlkokul Ve Ortaokulunun Açılışı

2017-2018 eğitim ve öğretim yılında Ne'şe  Erberk  kreş ve anaokulundan sonra ilkokul ve ortaokul olarak Malatya'da eğitim ve öğretime başlayacak

Çakır, Her Türlü Eğitim ve Öğretim Yapılabilecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde 2 dönümlük alan üzerine kurulan Kültür Merkezi’nde çalışmalar devam ediyor.

Vali Toprak, İlk 10’lara Girmek Mecburiyetindeyiz

Vali Toprak, İlimiz Eğitim Ve Öğretiminin Fiziki Alt Yapısında Ve Niteliğinde Önemli Gelişmeler Yaşanmaktadır.