Bir Bir Haberleri

Bir Bir Haberleri

Başkan Gürkan, Orduzu Mahallemizin Sorunları Bir Bir Çözüldü

Orduzu Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmaları sonrasında hizmetlerden duydukları memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri Başkan Gürkan’ı mahallelerine davet ederek teşekkür ettiler.

Başkan Güder, Üniversite Öğrencileriyle “Buğday Tanesi” Filmini İzledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, KYK Yurtlarında kalan üniversite öğrencileriyle birlikte engelli bir birey olan AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'ın hayat hikayesini konu alarak beyaz perdeye aktarılan ve gişe rekorları kıran "Buğday Tanesi" sinema filmini izledi.

Başkan Güder, Orduzu Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Başkan Güder: “İlçemizin Sorunlarını Bir Bir Çözüme Kavuşturuyoruz”

Başkan Güder: İlçemizin Gelişiminin Önündeki Engelleri Bir Bir Kaldırıyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçenin her karışına ve milletimizin her ferdine eşit hizmet götürmeye gayret ettiklerinin altını çizerek, hayata geçirilen vizyonel projelerle daha yaşanabilir bir Battalgazi’yi güzel yarınlara hazırladıklarını belirtti.

Horata Deresi Üzerine Büyükşehir Belediyesi Tarafından Yeni Köprü Yapıldı

Malatya genelinde yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı yılların sorunlarını da bir bir ortadan kaldırıyor.

Başkan Güder, Seçim Vaatlerimizi Bir Bir Yerine Getiriyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte eski Orduzu Belediyesi yerine yapılacak olan Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çocuğunuzu Göz Muayenesine Götürüyor Musunuz?

Sağlıklı bir birey olarak yetişmek her çocuğun hakkıdır. Çocuğunun göz sağlığını güvence altına almak isteyen her ebeveyn, bebeklik sürecinden itibaren düzenli göz muayenesini yaptırmalı.

Büyükşehir, Eski SSK Kavşağında Düzenleme Çalışmaları Yaptı

​​​​​​​Başkan Polat: Kavşağımızda orta göbeği kaldırdık. Gidiş-geliş ana yollarda iki şerit sola dönüş cepleri açıldı. Sola dönüş cepleri ile ana yolları refüj çalışmasıyla bir birinden ayırdık.

Kamulaştırılan Mülkler Bir Bir Yıkılıyor

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaların bulunduğu alanlarda kalan evler tek tek kamulaştırılarak yıkılıyor.

Yıllardır Bekleyen Sorunlar Bir Bir Çözülüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yıllardır çözülmeyi bekleyen Çevre Yolu üzerindeki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Engelleri Bir Bir Aşıyor

Engelsiz Spor Ve Yaşam Merkezinin % 60’ı Tamamlandı

Engellilere Bir Araç Daha

İnsan yaşamını kolaylaştırıcı hizmetler üreten Malatya Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların da önündeki engelleri bir bir kaldırmaya devam ediyor.

Cavlak: Vaatlerimizi Bir Bir Hayat Bulacak

Attarlar Esnaf Odası Yeni Başkanı Sinan Cavlak: Vaatlerimizi Bir Bir Hayat Bulacak.

Büyükşehir Sorunları Bir Bir Çözüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılı yol asfalt planlaması kapsamında Doğanşehir ilçesine bağlı Gövdeli ve Beğre mahalle yollarını da asfaltladı. 

Kavşaklar İçi Bilgilendirme Yön Levhaları Dikiliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulaşım Master Planı doğrultusunda yeni uygulamalar bir bir hayata geçiriliyor.

Çevreyollarındaki Engeller Bir Bir Ortadan Kaldırıldı

Son dönemlerde yol açma ve asfaltlama işlerine büyük önem veren Adıyaman Belediyesi, 2. ve 3. Çevreyollarını tamamlayarak halkın hizmetine sundu.

Kırsal Mahalleler Bir Bir Asfaltlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesine bağlı Ören ve Bölüklü mahallerinin yollarını asfaltladı.