Askon Haberleri

Askon Haberleri

Malatya’yı Geleceğe Taşıyacak Temeller Depremin 16. Ayında Hızlı Bir Şekilde Atılmalıdır

Anadolu Aslanları (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak, “Deprem sonrası oluşan hasar tespit çalışmalarının bilgi ve birikimden uzak kişiler tarafından yapılması daha büyük sorunları beraberinde getiriyor” dedi.

Başkan Şarlak, Deprem Bölgesinde Destek Ve Teşvikler Artırılmalı

ASKON Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak, Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden Malatya, Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş'ta iş gücü kaybı yaşanmaması için destek ve teşvikler verilmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Mustafa Şarlak, Yaraları Hep Birlikte Saracağız

ASKON Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan felakete ilişkin olarak “Yaraları hep birlikte saracağız” dedi.

Malatya ASKON'dan 100 Milyon Dolar İhracat

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak, “Gayemiz ülkemizin dört bir yanında ülke ekonomimize katkı sunmak” dedi.

Gazeteciler Başkonuş ’Takar’ın Keyfini Çıkardı

GAP gazeteciler birliği yönetimi Kahramanmaraş Başkonuş yaylasında hafta sonu bir araya gelerek 2019 yılı değerlendirme toplantısını yaptı.

Ağbaba, Doğu Kudüs Türk Başkonsolosluğunun Desteklediklerini Söyledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Türk Başkonsolosluğunun Doğu Kudüs’e taşınması fikrini desteklediklerini söyledi.

ASKON Yeni Dönemin Yol Haritası Açıkladı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON), 16. Başkanlar Kurulu ve Sektörler Kurulu İstişare Toplantıları gerçekleştirdi.