Asfalt Haberleri

Asfalt Haberleri

Battalgazi Belediyesi Hasırcılar Mahallesine 10Km'lik Asfalt Serimi Gerçekleştiriyor

Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan alt yapı çalışmaları sonrasında yolları bozulan Hasırcılar Mahallesi’nde 10 kilometrelik sathi asfalt çalışması yapılıyor. Mahalle sakinleri Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Malatya - Elazığ Arası Yolda Çalışmalara Başlandı

Malatya - Elazığ Devlet Yolunun Havaalanı Kavşağı ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi arasındaki 22 Kilometrelik Yolun Bakım, Onarım, Çevre Düzenlemesi ve Sıcak Asfaltlama İşine Yeni Yılla Beraber Başlandı.

Göztepe Mahallesi Akgeyik Caddesi’nde Yol Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi asfaltlama ve altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şehrin her köşesini şantiye alanına çeviren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor.

Battalgazi’deki Dere Sokağının Sıcak Asfalt Sorunu Çözüme Kavuştu

Başkan Güder: “Bizler Laf Değil Hizmet Üretiyoruz”

Büyükşehir Belediyesi Topsöğüt Mahallesi Malatya Caddesindeki Çalışmalarını Tamamladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri önümüzdeki günlerde havaların daha da soğuyacak olması nedeniyle sathi ve sıcak asfalt serim çalışmalarına hız vererek ulaşımı sağlıklı ve konforlu bir hale getiriyor.

Karahan Mahallesi Hasan Basri Türbesi Yolunda Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

İl genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Battalgazi ilçesinde bulunan Hasan Basri Türbesi yolunu sıcak asfalt ile kaplayarak daha konforlu hale getirdi.

Çatyol Caddesi Alt Ve Üst Yapı Çalışmalarıyla Baştan Sona Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların daha kaliteli ve konforlu hizmet alabilmesi amacıyla yol ve asfalt çalışmalarında hız kesmiyor. Bu kapsamda Çatyol Caddesi’nde başlatılan alt yapı çalışmalarının bitmesiyle asfaltlama çalışmalarına başlanıldı.

Battalgazi Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı tamamlandı.  Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında yapılan toplantıda Başkan Güder’e yol ve asfalt çalışmalarında kullanılmak üzere İller Bankası’ndan kredi kullanma yetkisi verildi.

Doğanşehir Belediyesi Hizmetlerine Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Doğanşehir’de Asfalt Ve Kilitli Parke Taşı Çalışmaları Devam Ediyor

Kemerköprü-Alişar Ve Mahmutlu Grup Yolu Asfaltlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmalarının tamamlandığı Kemerköprü-Alişar ve Mahmutlu grup yolunu asfaltlıyor.

Turgut Özal Bulvarındaki Çalışmalar Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt maliyetlerinin düşürülmesi amacıyla ilk olarak Kızılay Üretim Merkezi içerisindeki bağlantı yollarında uygulanan ve akabinde Erenli Mahallesi Turgut Özal Bulvarında da uygulanan silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışmaları tamamlandı.

Bağtepe Grubuna Bağlı 36 Bölgede Asfalt Çalışmalarına Başlandı

Gürkan: Bir Yandan İçmesuyu Hattı Döşenirken Bir Yandan Da Asfalt Serimi Devam Ediyor.

Şehir Mezarlığı İçerisindeki Yollarda Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Şehir Mezarlığı alanında yapılan asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Şehir Mezarlığı’nda Asfalt Çalışması Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından, şehir genelindeki mezarlıklarda olduğu gibi Şehir Mezarlığı’nda da temizlik, bakım onarım çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Battalgazi’deki Demirci Sokak Sıcak Asfalta Kavuştu

Battalgazi’nin dört bir yanında ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri çalışmalarla Meydanbaşı Mahallesi’ndeki Demirci Sokağı ilk kez sıcak asfalt ile buluşturdu.

Battalgazi’deki 11 Sokağa 3.5 Milyonluk Yatırım

İlçe genelinde yol ve kaldırım çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kernek mahallesinde bulunan 11 sokakta 7 bin metrekarelik kaldırım ve 14 bin metrekarelik sıcak asfalt çalışmasının startını verdi. Çalışmalar kapsamında toplam 3.5 milyonluk ulaşım yatırımı ilçeyle buluşturulacak.

Battalgazi’deki Ulaşım Yatırımları Takdir Topluyor

Bozuk yolu olmayan bir Battalgazi için ilçenin dört bir yanında ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yıldıztepe Mahallesinde sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Battalgazi’deki Ulaşım Yatırımları Hız Kesmiyor

Battalgazi Belediyesi, 2022 yatırım programı kapsamında ilçe genelinde yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Büyükhüseyinbey Mahallesi Akil Sokakta 1000 metrekarelik sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.