Aldı Haberleri

Aldı Haberleri

Seyir Halindeki Kamyon Bir Anda Alev Aldı

Hekimhan ilçesinde seyir halindeki kamyonda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Emekliler Parkı Esnaflarımızı Kanalboyu'na Taşıyacağız

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın” Şehrimizi Yeniden Ayağa Kaldırmak İçin Tüm Gayretimizle Çalışıyoruz. 

Büyükşehir Belediyesi Çırak Sokak’taki Yangını Kısa Sürede Kontrol Altına Aldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte kent genelinde çıkan yangınlara anında müdahale ederek, olası can kayıplarının önüne geçiyor.

Anadolu Basını, Çözüm Yolunda…

Anadolu Basın Birliği Yönetim Kurulu, her ay farklı bir şehirde toplanarak, sektörün sorunlarını yerel basın mensuplarından dinleyecek, aldığı çözüm önerilerini yetkili kurumlara iletecek.

BBP MKYK üyesi Deniz Yeşilkaya: Provokatif Girişimlere Karşı Sağduyulu Olalım

Kayseri’de yaşanan çocuk istismarının ardından vatandaşların gösterdiği tepkilere karşılık Suriye’de Türk Bayrağı ve Türklere karşı çirkin bir saldırı başlatıldı.

Malatya Siyasetinde Bilal Yıldırım Depremi

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım’ın aldığı kararla görevi bırakması kamuoyunda büyük dikkat topladı. 

Büyükşehir Belediyesi Bayram Süresince Vatandaşların İstek Ve Talepleri İçin Teyakkuzda Olacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi 16-19 Haziran tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı için çeşitli tedbirler aldı.

Karakavak’ın Yaşam Standartını Yükseltiyoruz

Başkan Geçit, Karakavak Mahallesindeki Yol Ve Kaldırım Yenileme Çalışmalarını İnceledi.

Vali Ersin Yazıcı, Çevre Haftası Etkinlikleri Kapsamında Tekstil Firmalarını Ziyaret Etti

Vali Ersin Yazıcı, Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında I. ve II. Organize Sanayi Bölgelerinde atık yönetimi uygulamalarına uyan ve çevreye duyarlı faaliyet gösteren tekstil firmalarını ziyaret ederek, işletme sahiplerinden üretim süreçleri hakkında bilgi aldı.

Genel Başkan Mutlu, 2028 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Aday Olduğunu Açıkladı.!

İzmir'den Seslenen Teoman Mutlu, "Yerli ve Milli Parti İle Türkiye'yi Ayağa Kaldıracağız"

Başkan Dağ'dan MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı'ya Ziyaret

Önceki dönem MHP İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüten ve son olarak 14 Mayıs Seçimlerinde MHP'den Milletvekili adayı olan Mesut Samanlı, Başkanımız MHP Genel Merkezi'nin yapılan kongresinde Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeliğine seçilmesinden sonra Malatya’da sevgi dolu ziyaretler aldı, ziyaret kabulleri devam ediyor.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan İstişare Vurgusu

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, depremde büyük yara alan Malatya’nın birlik ve beraberlik ile ayağa kaldırılabileceğini belirterek, kentte devam eden imar ve ihya çalışmalarının ortak akıl ve istişarelerle sürdürüldüğüne vurgu yaptı.

MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı’dan Geçmiş Olsun Ziyareti

MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı, Kuzey Irakta Teröristlerin Roketli saldırısı sonucu yaralanan Ümit Bozkurt'u evinde ziyaret. Kuzey ırakta ki Teröristlerin Roketli saldırısı sonucu yaralanan Ümit Bozkurt'u MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı ve Çukurdere Mahalle Muhtarı Mehmet Fatih Gönültaş evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

FIRAT EDAŞ Çalışanlarına Arama Kurtarma Eğitimi

Faaliyet gösterdiği Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde yatırımlarına devam eden Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), sosyal sorumluluk bilinciyle Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğinde çalışanlarına arama kurtarma eğitimi aldırdı.

Ölmeztoprak,  Depremde Hasar Alan Tarihi Cami Ayağa Kaldırılıyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat depremlerinde hasar alması sonucu ibadete kapatılan “Akçadağ Merkez Çarşı” caminin restorasyonu için ihale sürecinin tamamlandığını belirtti.

Malatya’nın Ayağa Kaldırılması Noktasında Çalışmalarımız Aralıksız Sürüyor

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı I. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığı’nda saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Başkan Taşkın, TOKİ çalışmalarını yerinde inceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Orduzu Gelinciktepe’de deprem konutları inşaat alanında devam edilen çalışmaları ve konutları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

 Er, Şehrimizi Ayağa Kaldırmak İçinVar Gücümüzle Gayret Ediyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların konforlu ve güvenli seyahat edebilmeleri adına merkezde ve kırsalda yol açma, onarım, yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Ölmeztoprak, Şehrimizi Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız

Malatya Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “ Devlet, millet el ele vererek şehrimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız” dedi

Battalgazi Belediyesi 40 Sokakta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son bir hafta içerisinde yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Ekipler, 8 mahallede kaldırım ve yol çalışması gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Başkan Er, Bu Makamlara Gelecekte Sizler Oturacaksınız

Her yıl geleneksel olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda önemli makamları devralan çocuklar bu yıl da geleneklerini sürdürerek, makamları 1 günlüğüne devraldı.

Malatya’mızı Hep Birlikte Yeniden Ayağa Kaldıracağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt İlçesinde yapılacak olan çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgiler aldı.