Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Haberleri

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Haberleri

Yazıcı,Türkiye Cumhuriyeti Olarak En Kısa Sürede Yaralarımızı Saracağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile birlikte Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremde Battalgazi’de evleri zarar gören vatandaşlar için yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Tüfenkci, Müjde Niteliğinde Bir Gelişme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ile birlikte Malatya'da esnaf ziyareti yapan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, KDV'nin yüzde 1'e düşürülmesinin

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz, Yapılan Hizmetleri Görüyoruz

Başkan Gürkan’ı Ziyaret Eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz, Yapılan Hizmetleri Görüyoruz.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

Çeşitli programlara katılmak üzere Malatya’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Mahir Ünal, Tek Oy Çok Önemli

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Bize her yer Türkiye. Biz ne diyoruz? 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' diyoruz. O yüzden bir şey daha diyoruz.

AK Partili Öznur Çalık'tan Muharrem İnce'yi Çıldırtacak Ziyaret

​​​​​​​AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, 2. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Metin Temel'i ziyaret etti.

Çalık, Stadyum Kavşağında Sona Yaklaşıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık, Stadyum Kavşağı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çalık, İktidara Geldiğimizde Sosyal Devletten Bihaber Olan Bir Türkiye Vardı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "İktidara geldiğimizde sosyal devletten bihaber olan bir Türkiye vardı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık’tan Başkan Polat’a Ziyaret

24 Haziran seçimlerinde AK Parti’den yeniden Malatya Milletvekili olarak seçilen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret etti.

Çalık: 300 Yataklı Battalgazi Devlet Hastanesi İnşaat İhalesi Yapıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanesi inşaat ihalesinin 13 Haziran 2018 tarihinde yapıldığını ve inşaata kısa sürede başlanılacağını bildirdi.

Çalık, 24 Haziran'da Hep Birlikte Yeni Ve Büyük Bir Türkiye İçin

Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "24 Haziran'da oylarını kullanacaksınız, sizinle yeni ve büyük bir Türkiye'ye uyanacağız" dedi.

"FETÖ, Cumhurbaşkanımızı Yalnız Bırakmak İçin Oyun Oynuyor"

Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "İçimizde devlet kurmaya çalışan FETÖ, şimdi de Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmak için oyun oynuyor" dedi.

Çalık, Türkiye Büyümeye, Milletiyle Güçlenmeye Devam Ediyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Bu kadar oynanan oyunlara rağmen Türkiye büyümeye, milletiyle güçlenmeye devam ediyor.” dedi.

Çalık, Battalgazi Devlet Hastanesinin İhalesi Temmuz’da Yapılacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanesi yapımının Temmuz ayında ihale edileceğini açıkladı.

Çalık, Bazen Paralel, Bazen De Yamuk Devlet Kurmak İsteyenler Oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Kendi içlerinde bazen paralel, bazen de yamuk devlet kurmak isteyenler oldu.

Çalık: 28 Şubat Darbecileri Vicdanlarda Mahkum Olmuşlardır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Bu ülkenin bir kez daha 28 Şubat'ları yaşamaması temennisinde bulunuyoruz.

Çalık: Gayri Milli Olanlara Milletimiz Sandıkta Cevap Verecektir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık,  “Cumhur İttifakı'nın karşısında duran gayri milli ve gayri yerli olan siyasi partilere de milletimiz sandıkta gereken cezayı verecektir."  dedi.

Çalık: Kızların Önündeki Eğitim Engelini Kaldırmak Gururumuzdur

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Öznur Çalık, "Özellikle eğitimde kızlarımızın önündeki engeli kaldırmak bizim gurur tablomuzdur.

Çalık, Kayısı İhracatçılarıyla Bir Araya Geldi

Kayısıda yaşanan kükürt sorunu toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Soğuk hava deposu ve lisanslı depoyu kentimize kazandıracağız.

Çalık: “Artık Eski Türkiye Yok”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, " CHP'nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kongrede sergilemiş olduğu tavrı hepimiz gördük.

Çalık’tan ABD’ye, Bu Filmi Bir Kez Daha Ülkemizde İzlettiremeyeceksiniz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Amerika, Afganistan ve Irak'a barış ve demokrasi getirmek için girdi ve milyonlarca masum insanın canını aldı.

Çalık, 2019’da Erdoğan'ı Başkan Seçeceğiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Yapılan değişiklikle cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine adım attık.

Çalık, Sosyal Devletin Ne Demek Olduğunu Türkiye'ye ve Dünyaya Gösterdik

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Sosyal devlet anlayışı, 2002'den önce olmayan bir anlayıştı.

“Yeşilyurt’un Gelişimi Ve Değişimi Bizi Mutlu Ediyor”

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediyesinin Yatırımlarını İnceledi

Çalık’tan Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’ı ziyaret etti.

Çalık, 15 Yılda Türkiye’de Her Alanda Önemli Değişiklikler Yaptık

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, “2002’de yüzde 79 olan kadın okuryazarlık oranını yüzde 94’e çıkarttık.