Erbakan Vakfı İl Divan Toplantısı Gerçekleştirdi

Erbakan Vakfı Malatya şubesi tarafından il divan toplantısı gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Erbakan Vakfı Malatya şubesi tarafından il divan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Necmettin Erbakan’ın damadı ve Vakıf Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz’de katıldı.

Malatya Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya, Vakıf Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Eğitim Bir- sen Malatya şube Başkanı Kerem Yıldırım, İl Milli eğitim Müdürü Ali Tatlı, eski belediye meclis başkanlarından ve Vakfın bölge sorumlusu Naci Şavata, Vakıf Malatya şube temsilcisi Bilal Yıldırım ile vakıf üyeleri katıldı. Kuranı kerim tilavetinin ardından, bir açıklama yapan Erbakan Vakfı Şube temsilcisi Bilal Yıldırım, “4 Temmuz 2017 yılında, bundan altı ay önce, aldığımız görevi layıkla yapabilmek için, arkadaşlarımızla samimi bir çalışma içerisine girdik. Bu çalışmalarımızın gayesi, bütün insanlığın dünya ve ahiret saadetini temin ederek hayatını, Milletimizin ve tüm insanlığın kurtuluşuna adamış, PRF. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın mücadele ve fikirlerini yeni nesillere aktarabilmektir. Bu salona bakınca, Necip Fazıl Kısakürek’in, “ne zaman ki bu statlar ve salonlar futbol sevdası için değil de, Allah davasına ayrılmak için beraber toplanırsak  kurtuluş yakındır” sözü aklıma geldi.” İfadelerini kullanarak, katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.

 Eski belediye meclis Başkanı ve Erbakan Vakfı Malatya Bölge sorumlusu olan Naci Şavata ise; “Bundan 8-9 ay evvel bizlere bir görev verildi. Gören istenmez verilir düsturuyla yetişen, Milli görüş davasının erleri olarak bizler, bu görevi almakla şeref duyduk. Malatya’da Ahmet Soylu, Veysel ER hocamız ile beraber istişarelerde bulunarak, yeni bir yönetim oluşturduk.  İkİ Arkadaşımız il temsilcisi olmak için hazırdı biri Ahmet Ateş, diğeri Bilal Yıldırım kardeşimiz çıktı. Ben Ahmet Soylu kardeşime dedim ki, çağır bunlarla bir konuş, hangisine görev verelim dedim. Yıllarca özlediğimiz bir tablo ile karşılaştım, o diyor ki o başkan olsun ben yardımcısı olayım, diğeri diyor ki o Başkan olsun ben yardımcısı olayım ve sonucunda Bilal kardeşimize bu görev tevdi edildi” şeklinde konuştu.

 Vakıf Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Malatya’da olmaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek şu açıklamalara yer verdi; “Çok önemli devlet adamları yetiştirmiş bir ilde, benimde yönetim kurulu üyesi olduğum ekonomik sosyal araştırmalar merkezinin genel başkanı olan Recai Kutan beyefendiyi, yetiştirmiş olan bir ilde sizlerle birlikte olmaktan mutluyum. Erbakan Vakfı çatısı altında Malatya’da ilk divan toplantısını yapıyoruz. Sizlerle güzide bir toplulukta bu akşam, Bilal Yıldırım başkanımızın, bölge Başkanımız Naci Şavata beyin başkanlığında, Naci Başkanımız Malatya’nın gülen yüzü ve onunla birlikte çalışmaktan dolayı çok mutluyum.  Naci Şavata Başkanımız ve ben deniz, Sivas, Elazığ, Malatya ve Adıyaman illerin sorumlusuyuz ve  birlikte bu illerde, Erbakan Vakfını teşkilatlanma çalışmalarını yürütüyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN