Emlakçılar Odasından Aşure Etkinliklerine Yoğun Katılım

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Emlakçılar Odası Tarafından Düzenlenen Aşure Etkinliklerine Yoğun Bir Katılım Olmuştur. Muharrem Ayında Geleneksel Olarak Yapılan Aşure Etkinliklerine Çeşitli Kurum Ve Kuruluşların Desteğiyle Devam Ediliyor.

Emlakçılar Odası Başkanlığı tarafından yapılan aşure etkinliğinde esnafa ve vatandaşlara aşure ikram edildi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, yapılan aşure etkinliği ile ilgili yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajlarını verdi.

Başkan Ali Özgül, “Kelime anlamı itibariyle haram kılınan, yasaklanan, kutsal olan saygı duyulan anlamına gelen Muharrem ayı savaşmanın haram kabul edildiği dört aydan biridir. Muharrem ayı hicri takvim sıralamasına göre birincisidir oruç ibadeti ve aşure ikramlarıyla kıymetlenen, haram aylardan biri ve hicri yıl başlangıcı olması hasebiyle, Muharrem ayı İslamiyet de oldukça önemlidir dedi.

Malatya Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül,  İçerisinde bulunduğumuz mübarek Muharrem ayı dostluklarımızın, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği ve daim olması dileğiyle hayırlı olmasını temenni ediyorum ve aşure programımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Mustafa | 20 Temmuz 2024 16:37

    Ali Bşk.nımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin.

BUNLARA DA BAKIN