MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ağbaba’dan Sungur İçin Taziye Mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, hayatını kaybeden Malatyalı eski milletvekillerinden Mehmet Emin Sungur için taziye mesajı yayımladı.

Gençler Sporda Buluşuyor

Malatya Gençlik Federasyonun düzenlediği “Gençler Sporda Buluşuyor” etkinliğinin 3.sü Malatya Toki İmam Hatip Ortaokulunda düzenledi.

Bölgenin İlk Trafik Parkında Öğrencilere Trafik Eğitimi Veriliyor

Battalgazi Belediyesi tarafından hizmete sunulan bölgenin ilk Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda erken yaşta trafik kültürü ve bilincinin geliştirilmesinin yanı sıra ilk yardım konusunda öğrencilere bilgiler veriliyor.

Akbaba Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanından, Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

Akbaba Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbaba Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

Azerilerin Gözüyle 15 Temmuz Gecesi

Azerbaycanlı ünlü yönetmen Elçin Musaoğlu tarafından çekilen ‘Türkiye Benim de Vatanım’ belgeseli, 11-12 Şubat tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde ücretsiz olarak gösterilecek.

Adil Gevrek Halası Hanife Meledi'yi Dualarla Son Yolculuğuna Uğurladı

Malatya eşraflarından Meledi Ailesi aile büyüğü Hanife Meledi'yi kaybetmenin acısını yaşadılar.

Çarmuzu Mahallesinde Enerji İhtiyacı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan Toplantısı 2.Oturumunda komisyon raporları ve teklifleri görüşerek karara bağladıktan sonra Şubat Ayı çalışmalarını tamamladı. 

Çalık: Kızların Önündeki Eğitim Engelini Kaldırmak Gururumuzdur

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Öznur Çalık, "Özellikle eğitimde kızlarımızın önündeki engeli kaldırmak bizim gurur tablomuzdur.

Çalık, Kayısı İhracatçılarıyla Bir Araya Geldi

Kayısıda yaşanan kükürt sorunu toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Soğuk hava deposu ve lisanslı depoyu kentimize kazandıracağız.

Avşar’dan Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, MHP’nin kuruluşunun 49.Avşar’dan kuruluş yıldönümü mesajı.

“Malatya’nın Değişen Yüzüne Yakışan Bir Proje”

Başkan Polat ‘Yeşilyurt Kültür Sarayı’ Projesini Öznur Çalık’a Anlattı

Toplam 18524 haber.