MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Cavlak, Suya Zam Yapılmaması Memnuniyet Verici

Attarlar Esnaf Odası Başkanı Sinan Cavlak, Malatya Büyükşehir Belediyesinin 2018 yılında su ve ulaşım ücretlerine zam yapılmaması kararının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Afrin Kahramanı Bebeğine Şehit Komutanının Adını Verdi

TSK’nın Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı’nda görev alan Komando Uzman Çavuş Hasan Ayaz, bebeğine 2017 yılında El Bab’da şehit düşen Kahraman üsteğmen şehit Tarık Koçoğlu’nun adını verdi.

Simülasyon Aracı İle Uygulamalı Eğitim

Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Kemerinin Önemine Dikkat Çekiyor

Şekerde Büyük Satış

“28 Şubat Darbesi Kara Bir Lekedir”

Ödenmiş Bedeller ‘Bir 28 Şubat Tiyatrosu’ İsimli Oyunda 28 Şubat Darbe Dönemi Anlatıldı

Avşar,”Yürüyüşe Tüm Halkımız Davetlidir”

Avşar,”Yumruk Olalım Balyoz Gibi Düşmana İnsin”

İlimizin Yöresel Ürünleri İçin Coğrafi İşaret Toplantısı

İlimizin doğal ürünleri ve yemek kültürü zenginliğine sahip çıkılarak tanıtımının yapılması amacıyla Vali Kaban başkanlığında Valilik makamında toplantı yapıldı.

İşitme Engelliler Futbol Takımından, Başkan Kutlu’ya Teşekkür Ziyareti

Elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı yöneticileri, takıma verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Çakır’dan 2 Müjde!

Ulaşım ve Suya Zam Yok…

Bakan Tüfenkci, Moritanya-Türkiye Ekonomi ve İş Forumu’na Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cezayir, Moritanya, Senegal ve Mali ziyareti kapsamında başkent Novakşot’ta "Moritanya-Türkiye Ekonomi ve İş Forumu" başladı.

Esnafın Talep ve Çözüm Önerileri Dosyası Başbakan Yıldırım’a Sunuldu

Başbakan Binali Yıldırım’ın Malatya programında Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(MESOB) Başkanı Şevket Keskin, talep ve çözüm önerilerinin yer aldığı bir dosya takdim edildi.

Engellilere Bir Araç Daha

İnsan yaşamını kolaylaştırıcı hizmetler üreten Malatya Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların da önündeki engelleri bir bir kaldırmaya devam ediyor.

Toplam 18524 haber.