MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

E.Yeni Malatyaspor Bir Attı 3 Puanı Kaptı

Spor Toto Süper Ligin 24.haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor’a konuk olan Evkur Yeni Malatyaspor, Khalid Boutaib’in golüyle rakibini 1-0 yendi.

Temizlik İşçileri, Afrin Kahramanlarına Destek Amaçlı Kan Bağışında Bulundu

Başkan Gürkan, “Belediyemizin temizlik elemanlarının böyle bir feraset göstermeleri anlamlıdır ve bizleri mutlu etmiştir” dedi.

Başkan Gürkan, Sporcularla Biraraya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyespor yönetimi, teknik heyeti ve sporcuları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Millioğulları, Pazarcılarımıza Artık Geçici Değil, Kalıcı Bir Çözüm

Başkan Millioğulları, Hekimhan’ın yıllardır kanayan bir yarası olan Pazar yeri sorununu tamamladık.

Ağbaba, 100 Bin Dosya Bekliyor

Ağbaba; “Komisyona Yeni Personel Alın, İncelemeyi Hızlandırın”

Yazıhan'da Kazada Yaşamını Yitiren 3 Kişi Toprağa Verildi

Dün gece Yazıhan İlçesi Üzerinde bulunan Malatya-Sivas Kara yolunda meydana gelen feci trafik kazasında yaşamını yitiren 3 kişi ikindi namazı sonrası Yazıhan İlçe mezarlığında toprağa verildi.

Malatya’da Mehmetçiğe Destek Yürüyüşü

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığının tertiplediği, Milli Birlik Beraberlik Ruhu ve Mehmetçiğe Destek Yürüyüşüne 30 bin vatandaş katıldı.

Çalık: 28 Şubat Darbecileri Vicdanlarda Mahkum Olmuşlardır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Bu ülkenin bir kez daha 28 Şubat'ları yaşamaması temennisinde bulunuyoruz.

Başkan Gürkan, Ak Parti İl Başkanı Kahtalı’ya Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti İl Başkanlığına yeniden seçilen Hakan Kahtalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yazıhan İlçesinde Trafik Kazasında, 2 Kişi Öldü 4 Yaralı Var

Yazıhan İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucunda 2 kişi hayatını kaybederken, 2’si ağır olmak üzere toplam 4 kişi ise yaralandı.

Toplam 18524 haber.