MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Balaban’a Ek Sosyal Tesis

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce çok amaçlı sosyal tesise dönüştürülen Balaban eski belediye binasının lojman olarak kullanılan kısmı da sosyal tesis olarak restore edildi.

Başkan Kutlu, Projelerini ve Çalışmalarını Anlatmaya Devam Ediyor

“Günü Kurtarma Yerine Uzun Vadeli Hizmetler Üretmeye Çalışıyoruz”

Muhasebeciler Odası’ndan MESOB’a Ziyaret

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Nuh Boyraz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Ağbaba, Güfte Saray’dan, Beste Yavuz’dan

Yavuzlaşan İktidara Yavuz Kayyum

Üretim ve Destekleme Modeli

2018 Yılıda Malatya İlinde Uygulanacak Tarım Havzaları

Şehit Ailelerine Yönelik Moral Amacıyla Kaplıca Gezisi

Vali Ali Kaban, Gönül Elçileri Projesi kapsamında şehit ailelerini moral amacıyla Nevşehir ili Kozaklı ilçesinde bulunan Termal Kaplıcalarına gönderdi.

13. Siyer Dersi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından Medine Dönemi Siyer Derslerinin 13.sü gerçekleştirildi.

Semt Konaklarında Enstrüman Kursları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ne bağlı Semt Konaklarında düzenlenen enstrüman kursları yoğun ilgi görüyor.

Akçadağ Esnaf Odası’nda Şahin Başkan Seçildi

 Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yapılan genel kurulunda başkanlığa Fatih Şahin getirildi.

Çakır, Hedefimiz Baraj Gölünü Malatya İle Buluşturmak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Karakaya Baraj Gölü sahil yolu projesinin önemli bir parçası olan Karakaya Baraj Gölü – Eski Malatya hattında yol genişletme ve standart geliştirme çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Kutlu, Altınşehir Sakinleriyle Buluştu

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Altınşehir Mahallesinde bulunan eski konutların sakinleriyle bir araya gelerek, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Toplam 18524 haber.