MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Büyükşehir Belediyesinde Sınavlar Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında çalışan personellerin işçi statüsüne geçişleri ile ilgili olarak 8 Mart 2018 tarihinde başlayan sınav süreci sona erdi.

Başkan Çakır: Yaşlılar Bizim Baş Tacımız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yaşlıların baş tacı olduğunu belirterek, herkesin onlara gereken değeri vermeleri gerektiğini söyledi.

Huzur ve Güven Ortamı İçinde, Aileleriyle Birlikte Spor

İl Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içinde, aileleriyle birlikte spor müsabakalarını seyredebilmeleri için spor alanları ve çevresinde ekiplerimizce gerekli denetim ve kontroller yapılmaktadır.

Evkur Yeni Malatyaspor 1-4 Tabzonspor

Spor Toto Süper Ligin 26.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanda Trabzonspor’a 4-1 mağlup oldu.

Başkan Polat’dan Regaib Kandili ve Üç Aylar Mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, üç aylar ve Regaip Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajında, üç aylar ve Regaip Kandili’nin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni etti.

Başkan Avşar’dan Regaib Kandili ve Üç Aylar Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, üç ayların başlangıcı ve Perşembe gecesi idrak edeceğimiz mübarek “Regaip Kandili” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Avşar'dan Açıklama

Başkan Çakır’dan Üç Aylar Ve Regaib Kandili Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 19 Mart Pazartesi günü başlayacak üç aylar ile 22 Mart Perşembe günü idrak edilecek Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Resimlerle Afrin Harekâtına Destek

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen Resim Sergisinde oluşturulan Afrin köşesiyle Zeytin Dalı Harekâtına destek verildi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Yeşilyurt Belediyesini Ziyaret Etti

Yeşilyurt Belediyesini ziyaret eden Maliye Bakanı Naci Ağbal, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’tan ilçe genelinde gerçekleşen hizmetlerle ilgili bilgiler aldı.

Bakan Tüfenkci, Paris'te Dünya Turizm Fuarı'nı Ziyaret Etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Fransa'nın başkenti Paris'te devam eden 43. Dünya Turizm Fuarı'nı Büyükelçi İsmail Hakkı Musa ile birlikte ziyaret etti.

Toplam 18524 haber.