MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

AHBAP’dan Türk Kızılayı’na Kan ve Kök Hücre Bağışına Destek

AHBAP Malatya üyesi gençlerden son aylarda 2.si düzenlenen “kan ver, can ver, ahbap ol” adı altındaki proje ile Türk Kızılayı’na destek amacı ile kan ve kök hücre bağışı organize edildi.

Kaçak Sigaralar Rambo’ya Yakalandı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri Gürbulak Gümrük Kapısında bir TIR’da gizlenmiş vaziyette 18 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.

Dev Proje Bölgenin Kaderini Değiştiriyor

Ulaşımda rahatlamanın yanı sıra düzenli gelişmeye de katkılar sunacak olan kuşak yolları projesinde önemli mesafeler kat eden Büyükşehir Belediyesi, kuzey kuşak yolunda son düzenlemeleri yapıyor.

18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Programı

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 103. yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla Arapgir’de çeşitli anma ve kutlama etkinlikleri düzenlendi.

Ağbaba Mimarlar Odasını Ziyaret Etti

“Demokrasinin Olmazsa Olmazı Örgütlü Yapılardır”

 Adıyaman Belediyesi, Bülent Korkmaz’ı Misafir Ediyor

Milli Takımın ve Galatasaray’ın Efsane Kaptanı Adıyamanlılarla Buluşuyor

“Yapılan Eserler İlçemizin Gelişimi İçin Büyük Önem Taşıyor”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yapımı devam eden “Koşu Mahallesi Muhtar Evi” inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Mart Ayı Meclis Toplantısı II. Birleşimle Devam Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 14 Mart'ta  başladığı Mart  Ayı Toplantısını, 19 Mart Pazartesi günü yaptığı II. birleşimle devam etti.

Esnaf Kuruluşlarında Vali Kaban’a Ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve beraberindeki Oda Başkanları Vali Ali Kaban’ı ziyaret etti.

Urhal, Malatya Son Derece Huzurlu ve Güvenli Bir Kent

Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Polis Evi’nde Şube Müdürlerinin de katılımıyla basınla istişare toplantısı yaptı.

Toplam 18524 haber.