MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Sağlıklı Kilo Veren Kadınlar Ödüllendirildi

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi,obeziteyiönlemeye karşı 3 yıl önce başlattığı sağlıklı kilo verme programına bu sene de devam etti.

Daha Modern Ve Nitelikli Bir Kütüphane Yapılacak

Mevcut Kütüphanenin Yeri Kernek Meydanı Alanına Dâhil Edilecek. Yeni Kütüphane İse Büyükşehir Belediyesi İle Sanat Merkezi Arasında Kalan Alana Yapılacak.

Çölyaklı Kardeşlerimize Destek Olmanın Gayreti İçerisindeyiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Dünya ÇölyakGünü dolayısıyla, ilimizdeki çölyak hastalarına yönelik, yemekli bir program gerçekleştirildi.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Haklarında adli işlem yapılan ve mahkemeler tarafından hüküm verile 26 kişi 30 Nisan ile 6 Mayıs tarihleri arasında Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

Ağbaba; “Mevzuat Değişiyor, Engellilerin Sorunları Değişmiyor”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba “2002 yılından bu yana engelliler ile ilgili mevzuatta sürekli değişiklik yapılıyor. Ancak engellilerin yaşamları mevzuatlardaki gibi değişmiyor. AKP engellilere söz vermekten öteye gitmiyor” dedi.

Adıyaman Belediyesi Trafik Konusunda Bilgilendiriyor

Adıyaman Belediyesi Trafik Zabıta Amirliği ekipleri, Trafik Haftası dolayısıyla Adıyaman Park AVM’de bilgilendirme standı açtı.

Adıyaman Belediyesi’nden Engelliler Haftası

İl protokolü, Adıyaman Belediyesi’ninEngelliler Haftası dolayısıyla engelli vatandaşlar için verdiği yemekte, engelliler ve aileleriyle bir araya geldi.

İstanbullular Gerçek Çiğköftenin Tadına Baktı

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından organize edilen 3. Etnospor Kültür Festivali’nin ikinci gününde Adıyaman standını ziyaret eden Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan’a el yapımı yemeni hediye edildi.

4. El Emeği Göz Nuru Sergisi Ve Öğrenme Şenliği

El Emeği Göz Nuru Sergisi 11-13 Mayıs 2018 Tarihleri Arasında Büyükşehir Belediyesi Yanı Fuar Alanında Gerçekleşecek.

Engelsiz Yaşam Merkezi Kampüsü, Malatya’da Önemli Bir İhtiyaçtır

Battalgazi Belediyesi tarafından bölgenin ilk Engelsiz Yaşam Merkezi Kampüsü, kısmi eksikliklerin giderilmesinin ardından hizmete sunulacak.

Milletvekili Aday Adayı Gören, Ziyaretlerine Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya milletvekili aday adayı İzzet Gören seçim gezileri kapsamında Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaretti. 

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası Kapsamında Sergi Açıldı

Battalgazi Belediyesi tarafından Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla bir etkinlik gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Polat Başkanlığında Toplandı

Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

KOBİ'lere 1 Milyon TL Destek

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB Malatya Müdürlüğü işbirliği ile KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplam 18534 haber.