MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

12 Ortaokulun Katıldığı Bilgi Yarışmasının Finali Yapıldı

Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkıları ile Battalgazi ilçesine bağlı Eskimalatya bölgesinde bulunan 12 ortaokulun katılımı ile bilgi yarışması düzenlendi. Finale kalan 3 ortaokul arasında Gazi Ortaokulu yarışmada birinci oldu.

Malatya'lılar Nedim Durgungül'ü Meclis'te Görmek İstiyor

Aslen Drejan'lı Olan Yöntemim Okulları Kurucusu Nedim Durgungül Malatya AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu.

Şenel ’den Ramazan Ayı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayadayı Veysel Taner Şenel on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayını tekrar idrak edeceğimiz için yüce Allah’a binlerce kez şükür ve hamd ediyorum.

Marasalı, İsrail ve ABD’ ye Tepki Gösterdi

Saadet Partisi Malatya İl Başkanımız Osman Marasalı Amerika Birleşik Devletlerinin Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıması ve Kudüs’te yaşanan Olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Keskin, Filistinlilere Yönelik Katliamları Nefretle Kınıyoruz

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, İsrail’in Filistinlilere yönelik soykırım ve baskılarına tepki göstererek, “özellikle hep Müslümanların kutsal günlerinde bu katliamlar yapılıyor. Ramazan ayının arifesinde yine katliam yaptılar.

Gürer, Emeklilerin Sorunlarına Köklü Çözüm Getirilmeli

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, AKP hükümetleri döneminde emeklilerin yoksulluk ve açlığa mahkum edildiğini belirterek, “12 milyon emeklinin sorunlarına CHP iktidarında kalıcı çözüm bulunacaktır” dedi. 

Ahmet Münir Erkal, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Malatya siyasetinin yakından tanığını bir isim olan Münir Erkal, Saadet Partisi’nden milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Bugünümüz Dünden, Yarımız Da Bugünden Güzel Olacak

Engelliler Haftası dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından engellilere yönelik bir program düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Adaylarının Pusuladaki Yerleri Belli Oldu

Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK), 24 Haziran'da yapılacak seçimde cumhurbaşkanı adaylarının birleşik oy pusulasındaki yerlerinin 1- Muharrem İnce , 2- Meral Akşener , 3- Recep Tayyip Erdoğan , 4- Selahattin Demirtaş , 5- Temel Karamollaoğlu ve 6- Doğu Perinçek olarak belirledi.

Samanlıoğlu, Ramazan Ayında Akan Gözyaşı Ve Kan Son Bulsun

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya (MHP) Milletvekili Aday Adayı Berkan Samanlıoğlu, Ramazan ayının İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederek, "Mübarek Ramazan Türk İslam coğrafyasında   akan kan ve gözyaşının son bulmasını Cenabı Allah'tan temenni ediyorum" dedi.

Battalgazi İlçesi Turist Çekmeye Devam Ediyor

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleri sonucu Battalgazi ilçesinde ayağa kaldırılan tarihi eserler, yerli ve yabancı turist çekmeye devam ediyor. Havaların ısınması ile birlikte tur şirketlerinin organizasyonu kapsamında yüzlerce turist Battalgazi ilçesinin tarihi mekanlarını gezdi.

Ağbaba'dan Aslanoglu İçin Anma Mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Aslanoğlu, Malatya'nın babasıydı. Modern bir dilenciydi. Malatya'ya unutulmaz izler, Malatyalıların kalbinde unutulmaz yer bıraktı” dedi.

Bakan Tüfenkci, Esnaflarımız Dünyaya Açılacak

Bakan Tüfenkci, Teknik Alt Yapısını Ptt'nin Kurduğu Sistemle Esnafların Mallarını  "E-Pttavm"Den Sisteme Dahil Edebileceğini Belirterek, “Ptt Bu Malların Uluslararası Mecralarda Satışını Gerçekleştirecek. Esnaf Ve Sanatkarlarımızın El Emeği Göz Nuru Ürünleri 'E-Pttavm' Vasıtasıyla Dünyaya Sunulacak” Dedi.

Şahin, Tecrübesi, Deneyimi ve Birikimi Olan Bir Kardeşimiz

AK Parti Malatya milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Toplam 18534 haber.