MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

TBMM Başkan Vekili Aydın’dan, Belediye Meclisine ve İtfaiyeye Ziyaret

TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Belediyesi’nin Haziran ayı meclis toplantısına katılarak meclis üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti'nin Hizmetleri, CHP'nin İse Zulümleri Saymakla Bitmez

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, "Biz, AK Parti'nin hizmetlerini sabahtan akşama kadar anlatsak bitiremeyiz.

Başkan Gürkan, “Çevrenin Ve Yeşilin Korunması İlkemiz Bizim İçin Önemlidir”

Çevre ve Şehircilik Malatya İl Müdürü Fikret Onhan, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantısını Yaptı

Yeşilyurt Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısında komisyon raporları ve gelen teklifler görüşerek karara bağlandı.

Battalgazi’de Ramazan Bir Başka Güzel Etkinliklerine Yoğun İlgi Gösteriliyor

Battalgazi ilçesinde Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikler vatandaşların takdirini topluyor.

Milletvekili Adayı Coşkun, Cumhur İttifakı'nın Teminatı Olacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Dr. Burhan Coşkun, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Cumhur İttifakı'nın teminatı olacaklarını ifade etti.

CHP Milletvekili Adaylarından Battalgazi Muhtarlar Derneğine Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İl Başkanı Enver Kiraz ile CHP Milletvekili adayları Hulisi Porgalı ile Soner Gökçe, Battalgazi Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediyesi İftarda Suriyeli Aileleri Ağırladı

“Muhacir-Ensar Muhabbetimizi Bozmaya Kimsenin Gücü Yetmez”

Bir Şair Bir Yazar Buluşması

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Şairler ve Yazarlar Çalışma Grubu’nun düzenlediği “Bir Şair Bir Yazar Buluşması” programının bu haftaki konuğu Şair/Yazar Mahmut Akgün oldu.

Vali Kaban, Koruyucu Aileler İle İftar Yemeğinde Buluştu

Malatya Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen organizasyon ile koruyucu ailelere iftar yemeği verildi.

Toplam 18534 haber.