MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Eskimeyen Şarkılar Konseri Yoğun İlgi Gördü

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen ve Battalgazi Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu’nun seslendirdiği Selami Şahin bestelerinin yer aldığı ‘Eskimeyen Şarkılar’ konseri yoğun ilgi gördü.

Ekinci, Hocalı Katliamını Unutmadık

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Hocalı Katliamının 27’inci yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Şehit edilen 613 kardeşimizi Rahmetle anıyorum” dedi.

Çınar, Ortak Paydamız Malatya'yı Her Alanda İyi Noktalara Taşıyacağız

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, gönül belediyeciliği yaparak, ortak paydaları olan Malatya'yı her alanda iyi noktalara taşıyacaklarını söyledi.

Güder, 31 Mart'ta Sandıktan Güçlü Çıkmak İstiyoruz

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimde sandıktan güçlü bir şekilde çıkarak, hizmetleri sürdüreceklerini ifade etti. 

Saadet Partisi’nden BİLSAM’a Ziyaret

Marasalı: “Stk’ların Yanımızda Değil, Eleştirileri İle Karşımızda Olmasını İstiyoruz”

Gürkan'a İstanbul'da Sevgi Seli

Selahattin Gürkan: "31 Mart'ta Malatya siyaset destanı yazacak"

Okul Müdürünün Darp Edildiği İddiası

Yeşilyurt ilçesinde bir okul müdürünün öğrenci velisi tarafından darbedildiği öne sürüldü.

Üst Sıralara Tutunma Hedefimiz Devam Ediyor

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı Erdal Gündüz: "Kaliteli bir takımımız var ancak sakatlıklar ve kart cezaları nedeniyle bir türlü asıl kadroyu sahaya süremedik"

Unutulmayan Sahneler Gösterimine Yoğun İlgi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu tarafından, Türk Sineması klasikleri arasında yer alan Şener Şen’in oynadığı filmlerden kesitler ile uluslararası tiyatro eserlerinden tiratlar sahnelendi.

Baruş, Malatya’ya Güzel Hizmetler Kazandırılmış

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya’ya kazandırılan yatırım ve hizmetleri Malatya Valisi Aydın Baruş ile birlikte gezerek yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler verdi.

Malatya'dan Asayiş Haberleri

Toplam 18580 haber.