MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Güder, Kent Meclisleri Kuracağız

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, "Yeşil Malatya'yı inşa etme adına gece-gündüz, 365 gün çalışacağız. Yeniden Malatya'yı yeşil Malatya yapma adına elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi. 

Cumhur İttifakının Kalesi

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Kale ilçesinin Cumhur İttifakıAk Parti Belediye Başkan Adayı Murat Koca’nın seçim bürosu açılışına katıldı.

Avşar’a Orduzu’da Sevgi Seli

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı ve yönetiminin Orduzu’da düzenlediği mahalle toplantısına katıldı.

Anadolu Belediyeciliği İçin Malatya'da Buluştular

Yerel Yönetim Araştırma Yardım ve Eğitim Derneği (YAYED) ve Hekimhan Belediyesi'nin organizasyonu ile 2 Mart Cumartesi günü Avşar Otelde "Yeni Devlet Düzeninin de Anadolu Belediyeciliği" çalıştayı gerçekleşti.

Dört Nalla Seçim Çalışması

Malatya'nın Arapgir ilçesinde BBP'den belediye başkan adayı olan İbrahim Yurtsever, at üstünde seçim çalışması yapıyor.

Üniversite Korosu Kadına Yönelik Şiddete Dikkati Çekecek

İnönü Üniversitesi Çok Sesli Korosu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde "Kadınım" adlı eseri seslendirecek...

Karamollaoğlu, Seçimlerde Bir Patlama Yapacağız

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: "Biz bu seçimlerde inşallah bir patlama yapacağız. Halkımızın büyük bir kısmının teveccühü bizden yana olacak"

Ülkü Ocakları, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adaylarıyla Bir Araya Geldi

Öznur Çalık, "Cumhur İttifakı, Düşmana Korku Dosta Güven Saldı"

Çınar, Hedefimiz Türkiye'de Rekor Kırmak

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, "31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde hedefimiz Türkiye'de rekor bir oy almak.

Vali Baruş MTTB’nin Gençlik Ve Medeniyet Söyleşisine Katıldı

Vali Aydın Baruş, Milli Türk Talebe Birliğinin “Kadim Medeniyetin Sancakları” projesi kapsamında “Gençlik ve Medeniyet” konulu söyleşisine katıldı.

Milletimizin Desteğiyle Yolumuza Devam Edeceğiz

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, hizmet için yola çıktıklarını ifade ederek, "31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan seçim hem ülkemiz hem de Malatya'mız için çok önemli.

Toplam 18580 haber.