MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Baruş'un Kandil Mesajı

Dinimizce kutsal kabul edilen Üç Aylara ulaşmanın mutluluğunu yaşarken bu aylarda kutladığımız ilk mübarek gece olan Regaib Gecesini idrak etmenin de huzurunu paylaşıyoruz.

Polat, Kandiller Birlik Ve Beraberliğimizin Arttığı Mübarek Günlerdir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Regaip Kandili ve üç ayların başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Dağ’ın Üç Aylar ve Regaib Kandili Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Üç ayların başlaması ve Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Gürkan’ın Üçaylar ve Regaib Kandili Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Üç ayların başlaması ve Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çınar, Hemşerilerimize Minnettarım...

“Devlet Başkanımızı Büyük Bir Coşku Ve Muhabbetle Bağrına Basan Hemşerilerimize Minnettarım”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Malatya Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

Partisi tarafından düzenlenen mitinge katılmak üzere Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mitingin ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Vali Baruş’tan Basın Meslek Kuruluşlarına Ziyaret

Vali Aydın Baruş, Malatya Gazeteciler Cemiyeti, Çağdaş Gazeteciler Derneği, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti ve Radyocular Derneğine iade-i ziyaretlerde bulundu.  

Türk Büro-Sen Başkanı Niyazi Kara, Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Türk Büro- Sen Malatya Şube Başkanı Niyazi Kara ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ettiler. 

Gürkan, Buraya Tırnaklarımızla Geldik, Okyanusları Yüzerek Geçtik

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, "Biz geldiğimiz yere tırnaklarımızla geldik.

Başkan Çınar, Beş Yılda İlçemizi Büyüttük

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, Yeşilyurt'ta her alanda önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, "Beş yılda ilçemizi, bütçemizi büyüttük" dedi.

Marasalı, Üç Ayların Başlangıcı Olan Regaip Kandil Mesajı

Üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandiline ulaşmanın, mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gece Allah’ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu duaların kabul edildiği mübarek bir gecedir.

Malatya İdmanyurduspor Fırtına Gibi Esiyor

B Grubu'nun lideri Malatya İdmanyurduspor ,   4 – 0’lık Hekimhanspor  maçı sonrası liderliğini sürdürerek yoluna dolu dizgin devam ediyor.  

Korgeneral Yayla’dan Vali Baruş’a Ziyaret

2.Ordu Komutan Vekili Korgeneral Sinan Yayla, Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.

Toplam 18580 haber.