MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kadına Saygı Göstermeyen, Kendisine Saygı Göstermeyendir

Vali Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş, Malatya Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı çerçevesinde Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğünce hazırlanan 8 Mart Dünya Kadınlar programına katıldı.

Gürkan, Gönül Belediyeciliği Destanını Hep Birlikte Yazacağız

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, "Malatya, Anadolu'yu anayurt yapan destan şehridir.

Başkan Çiçek'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Fendoğlu'ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi)Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Kadının Türk toplumunda değerine ve önemine dikkat çekerek, kadının ülke gelişiminde önemli bir faktör olduğunu belirtti.

Baro Başkanı Han'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

8 Mart kadınlara karşı her türlü ayrımcılığın kaldırılması ve hayatın her alanında yaşadıkları sorunların çözümüne yönelik önerilerinin güçlü bir şekilde dile getirildiği gün olarak kabul edilmiştir.

Başkan Alpaslan’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

Marasalı İddialı Konuştu!

“Verdiğimiz Sözü Tutumazsak, Eliniz Yakamızda Olsun”

Vali Baruş Doğalgaz Patlamasında Yaralanan Vatandaşı Hastanede Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, Yeşilyurt ilçesi İnönü Mahallesinde bulunan bir apartmanın 3’üncü katında, gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada yaralanan vatandaşımızı hastanede ziyaret etti.

Çocuklar, Geleceğimiz

Çocuklar Davet Etti, Mikail Başkan İcabet Etti

Ağbaba Arguvan’da Konuştu

 “Bazı Partiler Seçim Zamanı Çıkıp Chp’ye Seçim Kaybettirmek İçin Çalışıyor”

Toplam 18580 haber.