MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Polat, Malatyamız İçin Önemli Bir Organizasyon

Voleybol AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley’in Malatya’da düzenlenecek final etabındaki maçlar 15 Mart Cuma günü Malatya merkez Spor Salonu’nda başlıyor.

Büyükşehir’den Hayvanat Bahçesine Ücretsiz Ring Hizmeti

Cumartesi – Pazar Günleri Hayvanat Bahçesine Ücretsiz Ring Seferleri

Keskin’den Yeni Malatyaspor’a Ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı şevket Keskin, Yeni Malatyaspor’un Ankaragücü ile yapacağı maç öncesinde takımı antrenmanda ziyaret ederek, taraftarlara bu hafta stadı doldurmaları çağrısında bulundu.

TVF Başkanı Üstündağ Vali Aydın Baruş’u Ziyaret Etti

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ Vali Baruş’u makamında ziyaret etti.

8. Malatya Kitap ve Kültür Fuarı STK’larla İstişare Toplantısı

Başkan Polat 8. Malatya ve Kültür Fuarı öncesi Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileri ile bir araya geldi.

Marasalı Sert Çıktı!

“Eşit Şartlarda İmkan Vermediği İçin Hakkımı Helal Etmiyorum”

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı Gerçekleştirildi

Büyükşehir Meclisi Olarak Güzel Hizmetler İçin Kararlar Aldık.

Yeni Malatyaspor Kötü Gidişi Sonlandırma Peşinde

Evkur Yeni Malatyaspor'un oyuncuları Erkan Kaş ve Danijel Aleksic, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 17 Mart Pazar günü MKE Ankaragücü'nü konuk edecekleri maçta, son dönemdeki şanssızlıklarını kırmak istediklerini söyledi.

Gürkan, Malatya'da Alacağımız Rekor Oy, Türkiye Rekorunu Da Kıracak

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, 31 Mart'ta Malatya'da rekor bir oy alacaklarını ifade ederek, "Malatya'da alacağımız rekor oy, Türkiye rekorunu da kıracak" dedi. 

Güder, Battalgazi'yi Hep Beraber Yöneteceğiz

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, "Cumhur İttifakı olarak çıktığımız bu kutlu yolda, ülkemizin ve memleketimizin bekası için omuz omuza, kol kola yürümeye devam edeceğiz.

Fendoğlu'ndan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu,14 Mart Tıp bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ağbaba, Düşman Yok, Hepsi Bizim Kardeşimiz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba: "AK Parti, MHP, İYİ Parti, HDP ve CHP'ye oy verenlerin hepsi bizim kardeşimiz. Şimdi AK Parti veya MHP'ye oy verdi diye bizim düşmanımız mı? Düşman yok, hepsi bizim kardeşimiz"

Kayısı Ağaçları Yeni Sezona Hazırlanıyor

Türkiye'ye yılda ortalama 272 milyon dolar girdi sağlayan Malatya'daki kayısı bahçelerinde tomurcuk tırtılı ve kabuklu bit gibi hastalık ve zararlılarla mücadele etmek için çiftçiler hasat sezonunun ilk ilacını atmaya başladı.

FKA 2019 Yılı 2. Yönetim Kurulu Toplantısı Tunceli’de Yapıldı

Fırat Kalkınma Ajansı 2019 yılı 2. Yönetim Kurulu Toplantısı 13 Mart Çarşamba günü Tunceli Valisi Tuncay Sonel başkanlığında Tunceli’de yapıldı.

Toplam 18580 haber.