MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Güder, Battalgazi'mizi Daha da Geliştireceğiz

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, "Battalgazi'de, büyükşehirde AK Parti'mize, Cumhur İttifakı'na destek istiyoruz. Türkiye'de rekor kırmak istiyoruz" dedi. 

Avşar, Hekimhan’da Değişen Bir Şey Yok

Avşar Hemşehrileri İle Buluştu.

Akkurt’tan Hizmet Sözü

“Uyku Haram Olacak, Bizden Beklentilere En Hızlı Şekilde Cevap Vereceğiz”

Marasalı’dan İttifak Çıkışı

“Kul Hakkına Giriyorlar, Hakkımızı Helal Etmiyoruz”

Selahatin Gürkan'ı Duygulandıran Veda

Gürkan: "Biz bir mumuz, erisek de etrafımızı aydınlatmaya devam edeceğiz"

Bakan Selçuk’un Katılımıyla Atatürk Kız Anadolu Lisesi’nin Açılışı Yapıldı

Battalgazi Belediyesi tarafından TESKOMB’un katkıları ile yapılan Atatürk Kız Anadolu Lisesi’nin açılışı, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un katılımı ile gerçekleştirildi.

Polat, Büyükşehir Belediyesi Olarak Eğitime Her Zaman Destek Verdik

Açılış ve temel atma törenleri için Malatya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Çınar, Yeni Dönemde Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, beş yıl boyunca yaptıkları çalışmaları, yeni dönemde gönül belediyeciliğiyle taçlandırmak istediklerini söyledi. 

Başkan Avşar’dan Çanakkale Zaferi’nin 104.Yıldönümü Mesajı

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Altunkaya'dan Yeşilyurt Muhtarlar Derneğine Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Adayı Ercan Altunkaya ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte, Malatya Yeşilyurt Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Altunkaya’dan Yeşiltepe Derneğine Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Adayı Ercan Altunkaya ve Belediye meclis Üye adaylarıyla birlikte Yeşiltepeliler Derneğini ziyaret etti.

Toplam 18580 haber.