MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Gürkan, 31 Mart'ta Malatya, Türkiye'ye Büyük Bir Ses Verecek

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, "Malatya'yı hep birlikte Süper Lig'e çıkartacağız" dedi.

Eğlence Merkezinde Silahlı Kavga

Eğlence merkezinde iki grup arasında çıkan silahlı kavga, caddede devam etti, polis olay yerinden kaçan tarafları yakalamak için çalışma başlattı.

Vali Baruş: 93 Konutumuzda Ağır, 128 Konutta Da Hafif Hasar Tespit Edildi

Ağır hasar gören binalarda oturan vatandaşlarımızın da acil barınma ihtiyaçlarının temini için AFAD İl Müdürlüğümüz şu ana kadar 50 çadır kurdu.

Beylerderesi Barajı Su Tutmaya Başladı

DSİ 9. Bölge Müdürü İlker Arslan: "Baraj, 130 bin metreküp gövde hacmine, 5 milyon metreküp su depolama hacmine sahip. Sulama kısmı ise 2020'de tamamlanmış olacak"

Okullar Arası Gençler Güreş Şampiyonası Sona Erdi

Malatya'da düzenlenen Okullar Arası Gençler Güreş Şampiyonası sona erdi.

Tren Raylarını Çalan 2 Şüpheli Suçüstü Yakalandı

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na (TCDD) ait rayları çaldıkları iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı.

İdmanyurduspor İkinci Galibiyetini Farkla Kazandı

Malatya İdmanyurduspor, Sanayispor karşısında oynanan maçı 4-0 farkla yenerek play of yolunda büyük bir avantaj kazandı.

Marasalı’dan Mor Reyhan Tepkisi

“Mor Reyhanın Satıştan Kaldırılması Malatya’ya Yapılan Bir Kötülüktür”

Akkurt’tan Adil ve Eşit Yönetim Vurgusu

“Malatya’yı Adil Yöneteceğiz, Köylümüzle Şehirlimiz Arasında Bir Fark Olmayacak”

Ekinci’ye Destek Artıyor 

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, seçim gezileri kapsamında Malatya Park AVM, Hanımı Çiftliği, Zafer ve Göztepe Mahallelerinde esnaf ziyareti yaptı, halkın sorununu dinledi. 

Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneğinden Vali Baruş’a Ziyaret

Malatya Güvenlik Korucuları e Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ali Molon ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Aydın Baruş ile bir araya geldi.

Toplam 18580 haber.