MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Şahintepesi, Yerli ve Yabancı Turistlerin İlgi Odağı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kadim Çırmıhtı'nın doğal güzelliklerine tepeden bakan bir noktada bulunan Şahintepesi Sosyal Tesislerimizi ‘Macera Parkı ve Sosyal Tesis’ projemizle turizme kazandıracağız.

Öğrencilerden Tarih ve Doğaya Yolculuk

Darende’den Malatya Büyükşehir Belediyesinin misafiri olan 70 Kuran kursu öğrencisi Malatya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini gezme ve yakından tanıma imkânı buldular.

MHP İl Başkanı Avşar’dan Ziyaretler

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve il yönetimi, Malatya İl Müftülüğüne atanan Veysel Işıldar'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

FIRAT EDAŞ’TAN Çalışanlara İlk Yardım Eğitimi

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. düzenlediği ilk yardım eğitimleri ile çalışanlarını bilinçlendirdi.

Binali Yıldırım Malatya’yı Ziyaret Etti

Gençlerle buluşmak üzere Malatya’ya gelen eski TBMM Başkanı ve eski başbakanlardan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Malatya Valiliğini ziyaret etti.

Vali Baruş, Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş

Vali Aydın Baruş, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Organizesi ile yürütülen Vekalet ile Kurban Kesimi kampanyasına destek verdi.

Çınar, Kurban, Allah’a Teslimiyetin En Güzel Örneğidir

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İl Müftülüğü ve Malatya Kızılay Şubesini ziyaret ederek yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban bağışında bulundu.

 Kanka Hoşgeldin

Battalgazi Belediyesinden Çocukların Sinema Keyfi

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi’nde öğrenim gören özel çocuklar, aileleriyle birlikte ilk defa sinemaya gitmenin tadını doyasıya çıkardı.

Başkan Gürkan, Akülü Araba Hediye Etti

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Tecde Mahallesinde oturan Orhan Bolcal’ı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan akülü araba hediye etti. Orhan Bolcal’a sağlıklı, güzel bir ömür diledi.

Emniyet'ten Vatandaşlara Uyarı

Asayiş Daire Başkanlığı Koordinesinde Ülke genelinde 27.07.2019 tarihinde  "Günübirlik Kiralanan Evler, Kiralık Araç Firmaları ve Göçmen Kaçakçılığı” Uygulaması ile ilgili olarak,

Başkan Çınar, Hacı Adaylarını Kutsal Topraklara Uğurladı

“Dualarınız İnsanlığın Huzuru Ve Barışı İçin Olsun”

Sultansuyu Tigem’e Ziraat Özel Ödülü

Tigem 69.ncu Geleneksel Hasat Bayramı dolayısıyla düzenlenen proğram’da ,MalatyaSultansuyuTigem’e Ziraat Özel Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.

Malatya Kültür Ve Turizm Müdürlüğüne Şişman Atandı

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine Çetin Şişman asaleten atandı.

Başkan Gündüz’den Yeşilyurt Belediyespor’a Anlamlı Ziyaret

Malatya İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Mehmet Gündüz, 3.ligde Mücadele eden Yeşilyurt Belediyespor Takımını Kamp yaptığı otelde ziyarette bulundu.

Toplam 18592 haber.