MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Aygün'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Milli Beka Hareketi Genel Başkan Sözcüsü Doğu Anadolu ve Malatya İl Başkanı İbrahim Aygün 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü Mesajı Yayımladı.

Hiç Tren Gelmeyen Dalaman Tren Garı

Selam olsun çok kıymetli okuyucularımız selam olsun, Allah’ın rahmeti bereketi üzerinize olsun. En güzel günler sizlerin olsun.

Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi Hayata Geçiyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Temel atma aşamasına getirdiğimiz dev tesisimiz, ilimizin ve ülkemizin ekonomisine doğrudan katkı sağlayacağı gibi istihdama da önemli bir katkı sunacaktır.”

İnek Beygir ve Eşek

Hikaye bu ya… Bir inek, bir beygir, bir eşek, etrafa dağılıp insanların ne yaptıklarını öğrenmeye ve üç yıl sonra tekrar buluşmaya karar verirler… Her biri başka yöne gider.

İskele Yolu Standartlara Uygun Hale Getiriliyor

Atabey İskele Yolunda Genişletme Ve Asfaltlama Çalışmaları Yapılıyor.

Güder, İl Müftüsü Işıldar’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Amaç; Sağlıklı Nesillerin Yetiştirilmesine Katkı Sunmak

Yeşilkonak Ve Gençlik Merkezleri Arasında Ki Futbol Turnuvasında Heyecan Yüksek...

MAGEF Yaz Kuran Kursu Öğrencileri için Gezi Düzenledi

Malatya Gençlik Federasyonu Battalgazi İlçe Müftülüğüne bağlı Yusuf Ziya Paşa Camiine Kuran kursu eğitimi gören 50 öğrenciyi Malatya Akçadağ Levent Vadisini gezdirdi.

Arınç, Battalgazi Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanlığı Yik Üyesi Arınç, “İlk Sıralarda Yer Alan Bir Başarıdır”

Arınç, Malatya Valiliğini Ziyaret Etti

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize teşrif eden Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi, TBMM eski Başkanlarından Bülent Arınç, Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.

Ağbaba, Ülkeyi Çiftlik Gibi Yönetiyorlar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Bor Şeker Fabrikasının satılmayan arazilerinin üzerine havuzlu villa yapılmasını pişkinlik, gasp ve talan olarak değerlendirdi.

Arınç, Malatya Bölgenin Kutup Yıldızı

Düzenlenecek bir programa katılmak üzere Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Toplam 18592 haber.