MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Çanakkale Açıklarında 31 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında, 12'si çocuk toplam 31 düzensiz göçmen yakalandı.

NATO, Rusya Sınırı Yakınında Bir Dizi Tatbikat Düzenleyecek

NATO Basın Dairesi, NATO üyesi ülkelerin Rusya sınırı yakınında bir dizi tatbikat yapacağını duyurdu.

Tarihi Mekanlarda Açılan İçki Dükkanları Tepki Topluyor

Kadim şehir Mardin'de özellikle vakıflara ait iş yerlerinin içki mekânlarına dönüştürüldüğünü kaydeden Mardin Medreseler Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Yüksel, gün geçtikçe bu tür mekânların arttığını, özellikle cami ve okullara yakın olmasının rahatsızlık verici olduğunu belirtti.

Rabia Meydanı’nın Adının Değiştirilmesi Reddedildi

Şanlıurfa’da Rabia Meydanın isminin “Topçu Meydanı” olarak değiştirilmesine yönelik öneri tartışmaya açıldı ancak yeterli sayıda meclis üyesi bulunmadığından karar reddedildi.

KOSGEB Başkanımız Ahmet Serdar İbrahimcioğlu İle Bir Araya Geldik

AK Parti Malatya Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Babacan KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu ile bir araya geldi.

Milletvekili Ölmeztoprak, Şifahanelerimiz Malatya'mızda Daha Nice Hayatlara Şifa Dağıtacak

Yeşilyurt ilçesi Aşağıbağlar Mahallesi’ndeki 2 Nolu Aile Sağlık Merkezi şantiye alanı İncelemelerde bulunan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, daha sonra Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Selçuk Sinanoğlu’nu ziyaret ederek birlikte hastanede tedavi gören hastaları ziyaret edip acil şifalar temennisinde bulundu.

Muğla'da Orman Yangını: 600 Hektar Alan Zarar Gördü

Muğla'nın Menteşe ilçesinde çıkan ve günlerce süren orman yangınında, yaklaşık 600 hektar alan zarar gördü.

Zehir Tacirlerine Şok Baskın

Okul Bahçeleri Battalgazi Belediyesi Tarafından Temizlendi

Battalgazi Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde ilçe genelindeki okulların bahçelerinde kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Driftçi Sürücü Yakalandı

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Altınkayısı Bulvarında Drift yapmak suretiyle trafiği tehlikeye sokan sürücü Malatya Emniyetinden kaçamadı gereği yapıldı.

Başkan Geçit Öğrencilerin Heyecanını Paylaştı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla okulun ilk günü Topsöğüt Hürriyet İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerin heyecanını paylaştı ve yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Emekliler Parkı Esnaflarımızı Kanalboyu'na Taşıyacağız

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın” Şehrimizi Yeniden Ayağa Kaldırmak İçin Tüm Gayretimizle Çalışıyoruz. 

CHP 101. Yılını Kutluyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan Vekili Cengiz Özdemir, Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticilerinin katılımıyla CHP’nin kuruluşunun 101. Yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı ve İsmet İnönü Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirdi. 

Şehitlerimiz Var Türkiye'm

Toplam 18501 haber.