MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

5 Adet 7,65 Mm, 12 Adet 9 Mm Fişek Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik şubesinin başarılı çalışmaları devam ediyor.

Ansır Mağaraları, Gün Yüzüne Çıkıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, tarihi Ansır Mağaraları ve Ören Yerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Ağbaba, Darbelerin Panzehiri Demokrasidir

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, " Darbelerin panzehri demokrasidir. İnsan haklarıdır. Güçlü sivil toplum örgütlenmesidir " dedi.

Başkan Gürkan, Milletin Destanı: 15 Temmuz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

15 Temmuz Anı Defteri ve Karma Resim, Fotoğraf Sergisi

Vali Aydın Baruş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 15 Temmuz Anı Defterine düşüncelerini yazarak paylaştı.

Başkan Güder, Sosyal Yaşam Merkezi Evimiz Kadar Güvenli

Başkan Güder: “Yaşam Merkezi’nde Koronavirüse Karşı Her Türlü Tedbir Alınıyor”

Bağımsızlık Ruhumuz 15 Temmuz’da Bir Kez Daha Destanlaştı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Tarihi nice zafer ve destanlarla dolu yüce milletimiz bir kez daha ecdadına ve tarihine yakışır şekilde 15 Temmuz gecesi darbeye kalkışan hainlere destansı bir şekilde gereken dersi vermiştir.

Başkan Akgün’den 15 Temmuz Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli, Birlik Günü” Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Sıfır Atık İçin Pedallıyoruz’ Bisiklet Turu Düzenlendi

Yeşilyurt Kent Konseyi Bisiklet Çalışma grubu tarafından ‘Sıfır Atık İçin Pedallıyoruz. Temiz Çevre, Temiz Gelecek’ sloganıyla bisiklet turu düzenlendi.

Poyraz Konağı Yeniden Kapılarını Açıyor

Mart ayı ortasından bu yana  gerek Covid 19 salgını, gerekse yeniden yapılanma çalışmalarından dolayı hizmet vermeyen çok sayıda yerli yabancı turistin uğrak noktalarından biri olan Eskimalatya’daki Poyraz Konağı Yaşam Müzesi 14 Temmuz günü’nden itibaren yeniden ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Çınar, Yeşilyurt Kent Konseyi Fotoğraf Atölyesi Kursu Sertifika Törenine

“Fotoğraf Sanatına Gönül Vermek, Hayata Farklı Bir Pencere Açmaktır

Başkan Özcan’dan 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yılında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Toplam 18593 haber.