MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Büyükşehir Zabıta’dan Denetim Açıklaması

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıtası tarafından yapılan ekmek denetimleriyle ilgili olarak Fırıncılar Odasından gelen açıklamaya karşı açıklama yapıldı.

Başkan Güder, Bayram Namazında Namazgahta Buluşalım

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Eski Malatya merkezinde yapımı devam eden Alacakapı Merkez Camii’ndeki çalışmaları inceledi.

3 Şüpheli Tutuklandı

Başkan Çınar, Çalışıyor Yeşilyurt İlçesi Güzelleşiyor

Yeşilyurt İlçesi halkandan Başkan Çınar’a tam destek geldi. Başkan Çınar, Yeşilyurt Halkı’ndan büyük destek geliyor. Başkan Çınar’ın çalışmalarını takdir ediyorlar.

Valilik’ten Ekmek Tarifesi Hakkında Bilgilendirme

Malatya Valiliği tarafından son günlerde tartışma konusu olan mevzuata aykırı ekmek zammı ve Büyükşehir Zabıtasının denetleme yapması ile ilgili olarak bilgilendirme yapıldı.

Vali Baruş, Şehit Emre Büyükyıldırım’ın Ailesine Taziye Ziyareti

Vali Aydın Baruş ve eşi Nagehan Baruş ile Yazıhan Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, şehidin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Gürkan’dan Şehit Askerler İçin Taziye Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, terör saldırısı sonucu şehit olan Malatyalı P. Söz. Onb. Emre Büyükyıldırım ve P. Söz. Er Mustafa Ahmet Demir için taziye mesajı yayımladı.

Fendoğlu, Şehit Askerimizi İçin Başsağlığı Mesajı Yayınladı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkâri’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Sarıbaş, Şehidimize Allah’ta Rahmet Diliyorum

Hakkari'de hain terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda 2 kahraman evladımızın şehit olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrendik.

18.77 Gr Kannabonaid Maddesi Ele Geçirilmiştir

Malatya İl Emniyet Ekipleri zehir tacilerine göz açtırmıyor. Başarılı bir çalışmayalar zehir tacirleri iş başındayken yakaladılar.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Altunkaya, Araç Muayenesi Değil Ameliyat Yapılıyor

Büyük Birlik Yeşilyurt İlçe Başkanı Ercan Altunkaya, Araçların muayene işini yüklenen TÜVTURK Hiç bir işlem yapmadan 10 dakikalık muayene 422 TL alıyor. Bu soygun dünyanın neresinde var...

15 Ayda 53 Bin 523 Ton Sıcak Asfalt Serimi Yaptık

Yeşilyurt Belediyesi, Ulaşım Ağının Kalitesini Dev Yatırımlarla Güçlendirdi

Çınar, 15 Ayda 21 Bin 225 Kilo, Yerli Ürün Hasadı Yaptık

Yeşilyurt Belediyesi, ‘Yeşil Gıda Seracılık’ Alanında Yerli Üretime

Kooperatifçilik Otobüsü Malatya’da

 Hafize Gürkan: Hedefimiz her ilçede bir kooperatif kurmak, yerelde kooperatif kültürünü ortak ve kolektif hareket etme bilincini topluma kazandırarak, kırsalda kalkınmaya destek sunmaktır.

Toplam 18593 haber.