MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Şahbaz, Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum

Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz,  Eski Askeri Hastanesi’nin yerine ,  Yeni Adilye Binasının Yeşiltepe'ye Yapılmasında Emeği Geçenlere Teşekkür Etti

Vali Baruş “Kayısı Boylama Makinesi” Hibe Programına Katıldı

Vali Aydın Baruş, ilimizin en önemli geçim kaynağı olan “Kayısı”nın hasat sonraki süreçlerinde üreticilerimizi desteklemek amacıyla Ege İhracatçılar Birliği ve Kayısı Araştırma Enstitüsü tarafından hibe edilen “Kayısı Boylama Makinesi” programına katıldı.

Büyükşehir’in Sevimli Dostları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Orduzu C Tipi Mesire Yeri Botanik Park ve Hayvanat Bahçesi’nde yeni doğumlar oldu. Hayvanat Bahçesinde, 78 türden bin 213 canlı bulunuyor.

Vali Baruş, Geri Gönderme Merkezi ve İnşaatını Denetledi

Vali Aydın Baruş, İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi ve yapım çalışmaları devam eden Geri Gönderme Merkezinin inşaat şantiyesini denetleyerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Büyükşehir, Anayurt Bulvarı’nı Tamamladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları gerçekleştirilen Anayurt Bulvarının ikinci etabı da devreye alındı. Anayurt Caddesi’ni Sivas Yolu üzerindeki kavşakla Özsan Sanayi Sitesine bağlayan ikinci etap çalışması trafiğe nefes aldırıyor.

Çalık, Emin Adımlarla Yatırımlarımıza Devam Ediyoruz

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Bir taraftan pandemi süreci devam ederken, bir taraftan ekonomimize darbeler yapılmak istenirken, biz emin adımlarla yatırımlarımıza devam ediyoruz” dedi.

 Ayak Tenisi Maçlarıyla Farkındalık Oluşturduk

Yeşilyurt Belediyesi ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Malatya Şubesinin ortaklaşa düzenlediği ve üç ayrı etap halinde gerçekleşen Ayak Tenisi Turnuvasında çekişmeli ve heyecanlı geçen final maçlarının ardından dereceye giren tüm takımlara kupaları ve hediyeleri takdim edildi.

Sadıkoğlu, LGS Tercihi Yapacak Öğrencilere Meslek Lisesi Tavsiyesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) arasında imzalanan protokol kapsamında Türkiye genelinde 103 mesleki ve teknik lise proje okulu olarak belirlendi.

Bir Engellinin Hayatına Dokunmak

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu tarafından, engelliler yararına farkındalık uyandırmak amacıyla, Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in iki adet şiir kitabının satışı ile başlatılan farkındalık kampanyasına destekler devam ediyor.

Hayvan Pazarı Kurban Bayramına Hazır

Malatya Büyükşehir Belediyesi yaklaşan kurban bayramı nedeniyle Canlı Hayvan Pazarında hazırlıklar yapıp, covid-19 tedbirleri aldı.

Eskimalatya’daki Deprem Konutlarının İnşaat Çalışmaları Başladı

Elazığ merkezli 6.8’lik depremin ardından Malatya’da en fazla etkilenen ilçelerin başında gelen Battalgazi’de Gelincik Tepesi’ndeki deprem konutları hızla yükselirken, daha önce zemin etüt çalışması yapılan Eskimalatya’da ki Yatılı Bölge Ortaokulu (YİBO) yanında yapılacak olan 495 konutun inşaat çalışmaları başladı.

Başkan Çınar, Ayasofya-İ Kebir Cami-İ Şerif Önünde Kayısı İkram Etti

“Bu Mukaddes Anı Bize Yaşatan Rabbime Hamd Olsun”

Ağbaba’dan Tff’ye Çağrı; “Bu Sezon Küme Düşme Olmasın

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türkiye Futbol Federasyonu’na seslenerek bu yıla özel küme düşmenin kaldırılmasını istedi.

Toplam 18593 haber.