MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Büyükşehir 127 Yıllık Tarihi Kiliseyi Ayağa Kaldırıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Çavuşoğlu Mahallesinde bulunan Taşhoron Kilise ’sinin restorasyon çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Sadıkoğlu, Kiralar Pandemiye Göre Revize Edilmeli

Covid-19 salgınının kirada hizmet veren işletmeleri derinden etkilediğini belirten Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “İşletmelerimiz sıkıntılı günlerden geçiyor, kiralar pandemiye göre revize edilmeli.

MHP Malatya İlçe Kongreleri Başladı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı kongrelerine Hekimhan ve Kuluncak İlçelerinin Kongreleri ile başladı.

Gürkan, Kızılay’ın Çalışmalarını Takdirle Karşılıyoruz

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’da bulunan Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Ailesiyle Telefonda Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerce üs bölgesine yapılan füze atışı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Emre Büyükyıldırım’ın anne ve babasıyla telefon ile görüşerek, taziyelerini sundu.

Başkan Gürkan İstifa İstiyor, Adil Gevrek Etmem Diyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan, Yeni Malatyasporla ilgili bugün bir basın toplantısı düzenledi.

Ağbaba, Türkiye Uçuşa Değil Düşüşe Geçiyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TÜİK’in işsizlik rakamlarını eleştirerek, “Türkiye uçuşa değil sürekli irtifa kaybederek düşüşe geçiyor. Dünyada hem istihdamı düşürüp hem işsizliği azaltan tek ülke herhalde Türkiye’dir” dedi.

Çınar, Şahintepesi, Macera Parkıyla Farklı Bir Hüviyete Bürünecek

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kadim Çırmıhtı’nın eşsiz doğal güzelliklerine tepeden bakan hâkim bir noktada bulunan Şahintepesi’ni, inşaatı devam eden Macera Parkı ve Sosyal Tesisleri ile farklı bir hüviyete ulaştıracağız.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Malatya’mızın Esnaflarından ve İş Adamı Şafak Matbaası Sahibi Hakan Aytekin’in Babası Celal Aytekin, Vefat Etti.

Adıyaman 1954 Spor'un Yeni Hocası Mehmet Ak Oldu

1 Yıl aradan sonra tekrar 3. Lig'de mücadele edecek Adıyaman 1954 Spor'da teknik direktörlük görevine Mehmet Ak getirildi.

Gevrek, Gereğini Yapıp Güçlü Bir Takım Kuracağız

Yeni Malatyaspor Divan Kurulu'nun Dün Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve Yönetimine Gereğini Yap Çağrısı Cevap Buldu..

Kazada Vefat Eden Öğrencisinin İsmini Laboratuvara Verdi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) yaklaşık 2 ay önce trafik kazasında hayatını kaybeden öğrencisinin ismini eğitim gördüğü meslek yüksekokulundaki laboratuvara verdi.

Gürkan, Hizmette Kaliteyi Hep Yüksek Tutacağız

Malatya Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bünyesine kattığı 15 yeni otobüs Malatya caddelerinde hizmete başladı.

Güder, Turgut Özal Üniversitemiz ’de Bizim Ortak Paydamızdır

Battalgazi Belediyesi Turgut Özal Üniversitesi’nde Asfalt Serimi Yaptı.

Kaçakçıya Geçit Yok

Toplam 18593 haber.