MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MHP Malatya İl Başkanlığı Kongre Tarihi Belli Oldu

"Kazanan Türkiye olacak" sloganı ile kongrelerine başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Yurt genelinde il kongrelerine başladı.

Sultansuyu Tarım İşletmesi’nde Aşure Programı

Aşure Günü Geleneği, Türkiye çapında yaygın olarak bilinen ve hemen hemen bütün inanç gruplarının paylaştığı ortak unsurlardandır.

Eskimalatya’daki Depremzedelerin Yaraları Sarılıyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, depremzede aileleri için Eskimalatya’daki Yatılı Bölge Okulu (YİBO) yan kısmında yapımı devam eden 495 konutun inşaat çalışmalarını inceledi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Toplantısı Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı olağan toplantısı, yapılan 3’ncü birleşimle tamamlandı.

Başkan Güder’den Ahilik Haftası Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Geçmişten günümüze ulaşmış ve kesinlikle yaşatılması gereken bir kültür var ki, o da Ahilik kültürüdür" dedi.

Çınar, Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı Misafir Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, veda ziyaretlerine devam eden Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı makamında ağırladı.

Çırmıhtı’nın Köklü Tarihi Ayağa Kalkıyor

AK Parti Milletvekili Hakan Kâhtalı, Çırmıhtı bölgesinin tarihsel zenginliklerini turizme kazandırmak amacıyla Tarihi Yeşilyurt Konaklarında yapılan restorasyon çalışmalarıyla hazır hale getirilen Butik Otel, 44 Yıl Hatır Kahve Konağı ile Kent Belleği Müzesi başta olmak üzere tanıtıma yönelik yatırım alanlarını inceledi.

Hekimhan'da Kaza

Hekimhan'ın Kocaözü Mahallesi Karaağaç mevkinde Traktörün Devrilmesi Sonucunda Altında Kalan 55 Yaşındaki Şevki Coşkun hayatını kaybetti.

Başkan Sadıkoğlu’ndan Ahilik Haftası Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, bu yıl 14-20 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan "Ahilik Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

DEVA Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Mahmut Nurlan Oldu

DEVA Partisi Malatya’da ki ilk kongresini Yeşilyurt İlçe Kongresini Gerçekleştirerek Yaptı. Deva Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Mahmut Nurlan Oldu.

Büyükşehir’le Yaşlılar Hayatı Yakalıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ileri yaştaki vatandaşlara yönelik teknoloji eğitimi programı düzenlendi.

Battalgazi’de Cadde Ve Sokaklar Yenileniyor

Battalgazi Belediyesi, bir yandan ilçe merkezindeki yolların bakım ve onarımını yaparak güzelleştirirken, diğer yandan mahallelerdeki eskimiş olan kaldırım taşlarını da yenileyerek modern bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor.

Başkan Gürkan’dan Merhum Vahap Küçük’e Kadirşinaslık…

Vahap Küçük Hayır Çarşısı Kuruldu

Toplam 18593 haber.