MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yeni Bina

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Eğitim yeni binasının en az 50-60 yıl rahat kullanılacak ve fiziki kapasitesi geniş, eğitim camiasına yakışır bir hizmet binası olacağını belirtti.

Koleksiyonerlerin Buluşma Noktası ‘Antika Pazarı’

Battalgazi Belediyesi tarafından Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında her ayın son Pazarında kurulan Antika Pazarı, koleksiyoncular ve antika severlerden yoğun ilgi görmeye devam ederken, pazarda stant kuran Antikacılar ise satıştan bir hayli memnun olduklarını belirtti. 

Başkan Sarıbaş, Azerbaycanlı Kardeşlerimizin Yanındayız

Malatya İYİ Parti İl Başkanı Av.Süleyman Sarıbaş'ın Ermenistan'ın Azerbaycan'a karşı hadsiz ve haksız kalkışmasını tenzih eden bir konuşma yayınladı.

Battalgazi’de “Avrupa Spor Haftası” Çoşkusu

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) tarafından her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak kutlanan Avrupa Spor Haftası, Battalgazi’de bulunan Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında coşkuyla kutlandı.

Gürkan, Malatya İçin El Birliği İle Çalışmalar Sürdüreceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’ya yapılacak yatırımları görüşmek ve istişarelerde bulunmak üzere DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar’ı ziyaret etti.

AK Partili Çalık, TMO’nun Kayısı Alması Tüm Şehirde Sevinç Oluşturdu

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Türkiye'nin üretiminde ve ihracatında lider olduğu kayısının, TMO tarafından alınmasının kentte üreticiden ihracatçıya kadar tüm kesimlerde büyük bir memnuniyet ve sevinç oluşturduğunu söyledi.

Ağbaba’dan Kuzey Çevreyolu Eleştirisi

“2019’da Bitecekti, 2020’de Acele Kamulaştırma Yapıyorlar”

Çınar, Ödüller Özel Yatırımlarımızın Daha Değerli Hale Gelmesini Sağlıyor

Tarihi Yeşilyurt Konakları Ve 44 Yıl Hatır Kahve Konağı, Tarihi Kentler Birliği Başarı Ödülüne Layık Görüldü

Özpolat, Karabağ ve Azerbaycan Asla Yalnız Değildir

GAP Gazeteciler Cemiyeti Birliği Başkan vekili Hamit Özpolat, Karabağ Türk'ün Öz Yurdudur. Allah'ın İzni İle Ermenistan'ın İşgal Ettiği Topraklar Azerbaycan Tarafından Geri Alınacaktır.

Emanet Ekmek Projemizi Hep Birlikte Büyütüyoruz

Yeşilyurt Belediyesi’nden  ‘Emanet Ekmek’ Projesine Destek Veren 93 Fırına Teşekkür Belgesi

Yeni Doğu Garajı Hizmete Girdi

Doğu Garajı Esnafı Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve tadilat çalışmaları tamamlanan Çevreyolu üzerinde Sivas Caddesi girişinde bulunan İtfaiye Binasındaki yeni yerinde hizmet verecek.

İş Adamı Teoman Mutlu, Adil Gevrek’e, Ver Yansın

Teoman Mutlu'dan Adil Gevrek'e , Hiçmi Utanmıyor, Hiçmi Sıkılmıyorsun

Özpolat, Yaşam TV'nin Genel Müdürü Oldu

TV ve Radyo Program Yapımcısı ve Sinema Oyuncusu Malatyalı Yusuf Özpolat Yaşam TV'nin Genel Müdürü Oldu.

Başkan Gürkan, Merkez İlçe Belediye Başkanları İle Bir Araya Geldi

Malatya’ya hep birlikte hizmet edeceğiz

Battalgazi Belediyesi’nde Hes Kodu Uygulaması Başladı

Türkiye'de koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından zorunlu hale getirilen HES Kodu uygulaması, Battalgazi Belediyesi tarafından 28.09.2020 tarihinde uygulanmaya başlandı.

Toplam 18593 haber.