MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya Asayişinin Başarılı Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı birimlerimizce 15.10.20 günü yapılan çalışmaları aşağıya çıkartılmıştır.

Çınar, Ulaşım Ağımız, Planlı Ve Etkin Bir Çalışmayla Konforlu Hale Geliyor

Yeşilyurt Belediyesi, 454 Bin 479 Ton Sıcak Asfalt Serimi Yaparak İlçeyi Dev Yatırımlarla Buluşturdu, “Ulaşım Ağımız, Planlı Ve Etkin Bir Çalışmayla Konforlu Hale Geliyor”

AK Parti Malatya İl Başkanı Koca’dan Kongreye Davet

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 25 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek 7. Olağan İl Kongresi’ne vatandaşları davet etti.

Büyükşehir Zabıta Ekiplerinden Trafik Denetimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı trafik ekipleri, Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bulunan caddelerde denetimlerine yoğun bir şekilde devam ediyor.

Tedavi Destek Paketi ve Dualarımızla Personellerimizin Yanındayız

Yeşilyurt Belediyesi, Covıd-19 Testi Pozitif Çıkan Personellerini Yalnız Bırakmıyor.

Sadıkoğlu, Teknokent GES İle Kendi Elektriğini Üretecek

Malatya Teknokent, bir süredir üzerinde durulan yenilenebilir enerji çalışmaları kapsamında Güneş Enerjisi Santraline (GES) kavuşuyor. Projesi onaylanan ve ihale süreci tamamlanan GES’in kurulumuna yakın zamanda başlanacak.

Konyaspor - Y.Malatyaspor Maçını Turgut Doman Yönetecek

Konyaspor - Yeni Malatyaspor Maçı 17 Ekim Cumartesi Günü Saat 16.00'da oynanacak. Maçı Eskişehir Bölgesi Hakem Turgut Doman Yönetecek.

Yeşilyurt Belediyespor Kupa'da 2.Tur’a Yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur maçında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, evinde Adıyaman 1954 Spor’u 1 - 0 yenerek kupada tur atladı.

COVİD-19 Etkisine Rağmen Arslantepe’ye Ziyaretçi Akını

Başkan Güder: “arslantepe, bir medeniyet çağrısını kulağımıza fısıldıyor”

Başkan Çınar, Kiltepe Mahallemizin Çehresi Değişecek

Başkan Çınar, Kiltepe Mahallesinde ’ki ‘Sokak Sağlıklaştırma’ Çalışmalarını İnceledi, “Kiltepe Mahallemizin Çehresi Değişecek”

Büyükşehir Belediyesi Budaklı Mahallesini Asfalta Kavuşturdu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’nın Malatya’nın her köşesinde yaptığı asfaltlama, alt yapı yenileme ve yol açma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Toplam 18593 haber.