MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MTÜ Bünyesinde 2 Yılda 11 Uygulama Ve Araştırma Merkezi Kuruldu

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (MTÜ KAMER) kurularak faaliyetlerini başladı. MTÜ bünyesinde 2 yılda 11 uygulama ve araştırma merkezi kuruldu.

İtfaiyenin Balık Adamları Eğitimlerini Tamamladı

Malaya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Sualtı Arama Kurtarma ekipleri daha hızlı ve etkin hizmet verebilmek için eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Milli Eğitim Müdürüne Çağrımız Usta Öğreticilerimize Sahip Çıkın

Malatya Usta Öğreticileri Yardımlaşma ve Dayanışma dernek başkanı Ömer Konakçı yaptığı açıklama da halk eğitime bağlı kursların neden geç açıldığını ve bu usta öğreticilere kimlerin sahip çıkacağını sordu.

AK Parti Heyetinden Pütürge’ye Çıkarma

“CHP yalan siyasetini İzmir depreminde de sürdürdü”

Ağbaba, Başarı Bunun Neresinde?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “ Malatya’da 10 deprem konutundan 1’i teslim edilmiş, halen başarı hikayesi anlatıyorlar” dedi.

Başkan Çınar, Esnaflarla ‘İstişare Ve Değerlendirme’ Toplantısı

“Galericiler Sitelerimizin Ruhsat Problemini Çözdük”

Başkan Eker, Sağlıkçıların Sorunlarını Dile Getirdi

Malatya Huzur Sağlık Sen İl Başkanı Hayretin Eker Sağlığı kaybetmenin nasıl bir şey olduğunu sormak isterseniz, hastalananlara, onların en yakınlarına ve bir de sağlık personeline sorun.

Milletvekili Çalık'tan Depremzede Teyzeye Ziyaret

Malatya’da evine kavuşan depremzede teyze: “Cumhurbaşkanımızı candan, ciğerden seviyorum”

Gülümuşağı Mahallesi İlk Kez Asfalt İle Tanıştı

Muhtar Osman Sert: “ Gülümuşağı Asfaltlandıysa, Malatya’da Asfaltsız Yer Kalmamıştır”

Büyükşehir İtfaiyesi Hatay’daki Yangın Söndürme Çalışmalarına Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler Malatya’daki yangınlarla başarılı bir şekilde mücadele ederken diğer illerde meydana gelen doğal afetlerde de yardıma koşuyor.

Kalkınmada Yerel Vizyon Toplantıları Başlıyor

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından ulusal kalkınmada yerel yönetimlerin yeri ve önemini vurgulamak amacıyla 11 farklı ilde düzenlenecek olan “Kalkınmada Yerel Vizyon Bölgesel İstişare Toplantıları”nın ilki 3 Kasım Salı günü Van Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılacak.

Battalgazi Belediyesi’nden Pazar Yerlerine Özel Bakım

Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede kurulan tüm pazar yerlerinde oluşan kirliliğin önüne geçmek için pazar yerlerinden arta kalan atıklara anında müdahale ederek, temizliğini ivedi bir şekilde gerçekleştiriyor.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 31.10.2020 günü yapılan çalışmalar ve denetimler aşağıya çıkarılmıştır.

Toplam 18593 haber.