MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Akaryakıt Tankerinde Yangın

Malatya’da akaryakıt tankerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Otomobil Hafriyat Kamyonuna Çarptı: 5 Yaralı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde otomobilin hafriyat kamyonuna arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, 5 kişi yaralandı.

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi

Bakan Uraloğlu, "250 kilometre saate kadar işletilen hızlı tren hatlarımız var. Şimdi de Ankara-İstanbul arasında 350 kilometre saat hızla seyahat edebilecek bir demiryolu projesi üzerinde çalışmaya başladık." dedi.

Erbaş: Narinler, Peygamber Efendimizin İnsanlığa Getirdiği Merhameti, Şefkati Bekliyor

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Garipler, mazlumlar, toprağa diri diri gömülmemek için kız çocukları O’nu (Sallallahu Aleyhi Vesselem) bekliyordu, tıpkı bugünkü gibi… Narinler, O’nun insanlığa getirdiği merhameti, şefkati bekliyor.” dedi.

YÖK'ten 2024 Dikey Geçiş Sınavı Şartlı Kayıt Duyurusu

Yükseköğretim Kurulu, 2024-Dikey Geçiş Sınavı (2024-DGS) sonucuna göre lisans programına yerleşen ancak mazereti nedeniyle kayıt yaptıramayan ön lisans öğrencilerine geçici kayıt imkanı tanıdı.

Narin Güran'ın Amcası Muhtarlık Görevinden Alındı

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran'ı öldürdüğü iddia edilen ve Tavşantepe Mahallesi Muhtarı olan amca Salim Güran görevinden alındı.

YKS Ek Tercih Süreci Bugün Sona Eriyor

2024-YKS Ek Yerleştirme için adaylar tercihlerini bugün saat 23.59'a kadar yapabilecek.

Gazze Soykırımının 341'nci Günü

İşgal rejimi, Gazze Şeridi'nde 341 günden beri kesintisiz bir şekilde soykırım yapmaya devam ediyor.

Tarihi Kumkapı Balıkçıları: Bu Sene Halkımız Balığa Doyacak

Sezonunun ikinci haftasında balığın bollaşmaya başladığını söyleyen Tarihi Kumkapı Balıkçıları, bu yıl denizlerde balığın bereketli olduğunu, halkın hem ucuz hem de bol bol balık yiyeceğini söyledi.

Bakan Kacır: OSB Sayısı 362'ye Ulaştı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Edirne Uzunköprü Atatürk OSB ve Gaziantep Nurdağı OSB ile organize sanayi bölgelerimizin sayısını 362’ye çıkardık" dedi.

"İstanbul'da Maymun Çiçeği Görüldü" İddialarına Açıklama

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü "İstanbul'da bir kişide, Maymun çiçeği tespit edildi" iddiasının doğru olmadığı bildirildi.

Güney Kuşak Yolu'nda Çalışmalara Devam

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Güney Kuşak Yolu’nda çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. 

Başkan Geçit, Yollarımızı Rehabilite Ediyoruz, Yeniliyoruz

Öncü ve Üçgöze Mahallelerinde devam eden yol yenileme ve düzenleme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Merkez-kırsal ayrımı yapmadan tüm yaşam alanlarımızın ulaşım ağını akıcı ve güvenli hale getirip, hemşerilerimize daha kaliteli bir yaşam sunmak için 7/24 çalışıyoruz.” dedi.

Başkan Taşkın'dan Ankara'da Yoğun Mesai

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Ankara’da yaptığı temaslarda kentsel dönüşüm, sanayi projeleri ve deprem sonrası yeniden inşa çalışmalarını hızlandıracak adımlar üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Malatya'dan Asayiş Haberler 

Toplam 18501 haber.