MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya'da Deprem...

Başkan Öğüt, 3600 Ek Gösterge Sorunu Bir An Önce Çözülmelidir

Gazi, Gazi ve Şehit Yakınları ile Vatansever Tüm Kamu Çalışanları Eğitim Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hulki Öğüt, 3600 Ek gösterge sorununa nihai çözüm bir an önce getirilmelidir.

TEŞEKKÜRLER

Pütürge/Poskıran’a 40 Km Asfalt Serimi Gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Pütürge İlçesini ziyaret ederek Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından ilçede yapılan çalışmaları inceledi.

Malatya TSO Meclis Üyelerine Yapılandırmanın Detayları Anlatıldı

Malatya TSO Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na davet edilen SGK Malatya İl Müdürü Tekin Kutlu, 7256 Sayılı Yapılandırma Kanunu hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi.

İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı Düzenlendi

Vali Aydın Baruş Başkanlığında Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezinde ''İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı'' gerçekleştirildi.

Fırat Kalkınma Ajansı Kasım Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Tunceli’de Yapıldı

Fırat Kalkınma Ajansı Kasım Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ Valisi Erkaya Yırık başkanlığında Tunceli’de düzenlendi.

Başkan Güder Fuzuli Caddesi Esnaflarını Gezdi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fuzuli Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek, sorun ve talepleri yerinde dinledi. Yol boyunca karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmeyen Başkan Güder, ilçeye yapılan hizmetlerin esnaflar ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanmasından dolayı mutluluğunu ifade etti.

Yeşilyurt Belediyesi Ekipleri, Kış Sezonu Öncesinde Çalışmaları Hızlandırdı

“Planlı Ve Titiz Çalışarak Yol Konforunu Artırmaktayız”

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Araştırmacı ve Gazeteci Yazar, Malatya Birlik Gazetesi ve malatyabirlikgazetesi.com haber sitesinin köşe yazarı, Anadolu Basın Birliği Derneğin üyesi olan Gül Yağmur’un Annesi merhum Zeynep Canpolat 85 yaşında vefat etmiştir.

Yeni Malatyaspor Türkiye Kupasında 5. Tura Yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde Yeni Malatyaspor, evinde ağırladığı Etimesgut Belediyespor'u Umut Bulut ve Tetteh'in attığı gollerle 2-0 mağlup ederek tur atlayan ekip oldu.

Yeşilyurt Belediyesi Bahçebaşı Parkı Hizmete Girdi

“7’den 70’e Herkesin Mutluluğu Ve Huzuru İçin Çalışıyoruz”

MTÜ’DEN “Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir” E Söyleşi’si

MTÜ’DE Kadına Şiddetle Mücadele Günü Etkinliği Düzenlendi.

Ağbaba, Kısıtlama Kararları İdeolojik Saplantılarla Alınıyor

Sadece Kahvehaneci Değil, Günlük Yevmiyecisi, Boyacısı, İşçisi De Cezalandırılıyor!

Toplam 18593 haber.