MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya TSO Üyelerine Oda Aidat Borçlarını Yapılandırma İmkanı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Pandemi döneminin oluşturduğu zor koşullarda üyelerimize destek olmak amacıyla 31.08.2020 tarihi öncesi döneme ait oda aidat borçlarının tüm gecikme faizleri silinerek sadece ana para ödemesi peşin veya 6 taksit halinde alınacaktır” dedi.

MASKİ Su Borcu Yapılandırmasını Evlerde Yapıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü bir ilke imza attı.

Esnaf ve Sanatkara Yapılandırma Uyarısı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(MESOB) tarafından prim borçlarının yeniden yapılandırması ile ilgili olarak başlatılan uygulama hakkında bilgi verilerek, talep eden esnafların 31 Aralık 2020 tarihine kadar Sosyal Güvenlik Kurumu’na başvuruda bulunması gerektiği uyarısı yapıldı.

Başkan Güder, Özel Gereksinimli Ailelere Moral Verdi

Başkan Güder: “Sevgiyle Tüm Engeller Aşılır”

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nden Engelsizlere Empati Parkuru

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu işbirliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Malatya Park AVM’de engelli parkuru oluşturuldu.

Çalık, Depremden Etkilenen Esnafına Faizsiz 331 Milyon Lira Kredi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 24 Ocak'ta Sivrice'de meydana gelen 6.8'lik depremin ardından Halkbank’ın Malatya’daki esnafa faizsiz bugüne kadar 331 milyon lira destek verdiğini açıkladı.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Başkan Dağ’dan “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ “3 Aralık Dünya Engelliler Günü ”nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi, 2020 Yılı Çalışmalarını Tamamladı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Aralık Ayı 1.Oturum Toplantısıyla 2020 yılı çalışmalarını tamamlarken, son toplantıda komisyon raporları ve teklifler görüşülerek karara bağlandı.

'Projemiz, Yeşilyurt’un Gelişen Kimliğine Farklı Bir Değer Katacak'

Yeşilyurt Belediyesi Çilesiz Semt Pazarı Ve Yaşam Merkezi Hızla Yükseliyor.

Malatya Online Karate Kata Şampiyonası Yapıldı

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürlüğünün 2020 yılı faaliyet programında yer alan, 23 – 30 Kasım 2020 tarihleri arasında Karate, Bay-Bayan Ferdi Kata Müsabakaları yapıldı.

Sadıkoğlu’ndan Belediyelere “Esnafa Destek” Çağrısı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Şehir Esnafı İçin Açıkladığı Destek Paketlerinin Malatya’ya Örnek Olması Gerektiğini Vurgulayan Başkan Sadıkoğlu; “Büyükşehir Ve Özellikle Merkez İlçe Belediyelerimiz Ayrım Gözetmeksizin Tüm Esnafa Destek Olmalı” Dedi.

Keskin, Tedbir Nedeniyle Kapanan İşyeri Sahiplerine Asgari Ücret Desteği Verilmeli

ESOB Başkanı Keskin: “Tedbir nedeniyle kapanan işyeri sahiplerine asgari ücret desteği verilmeli”

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararı

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 01.12.2020 Salı günü 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 23. 27. ve 72. maddeleri uyarınca Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuları görüşerek karara bağlamıştır.

Toplam 18593 haber.