MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya'dan Asayiş Haberleri

Marketlerde Maske, Mesafe Ve Hijyen Denetimi Gerçekleştirdi

Korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sağlıklı gıda ürünlerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla denetimlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Orduzu ve Hanımınçiftliği İmar Planı Uygulaması Askı Süreci Başladı

Battalgazi’de  İmar sorunları tek tek çözüme kavuşuyor. Son olarak Orduzu ve Hanımınçiftliği mahallelerini kapsayan 1600 hektarlık alanda 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı uygulama çalışmaları son aşamaya geldi.

Fendoğlu, Maden'den Elde Edilen Payların Dağılımı

Fendoğlu Enerji Bakanı Fatih Dönmez Maden'den Elde Edilen Payların Dağılımının Yeniden Belirlenmesine İlişkin Bir Düzenlemeye İhtiyaç Olduğunu.

Gürkan, Şehit Sami Kıbrız Caddesinde Yapılan Çalışmaları İnceledi

Gürkan, “ Açılan Cadde Ve Bulvarlarla Malatya Trafiği Rahatlayacak”

Çocukların Hayallerini Battalgazi Belediyesi Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediyesi ‘Sen Hayal Et Biz Gerçekleştirelim’ projesi ile ilçedeki kırsal mahallelerde yaşayan çok sayıda çocuğun hayallerini gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi’nden Yapılandırmayı Son Güne Bırakmayın

Malatya Büyükşehir Belediyesi 7256 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında, Büyükşehir Belediyesi’ne borcu olan mükelleflerin ve kuruluşların vergi, kira ve diğer konulardaki borçlarını yapılandırmaya devam ediyor.

Çalık, Kamuda Çalışan Engelli Memur Sayısı 10 Kat Arttı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Türkiye'de yapılan iyileştirmeler sonucunda kamuda engelli istihdamının 2002'ye kıyasla yaklaşık 10 kat artarak 57 bin kişiye yükseldiğini söyledi.

Yeşilyurt’ta Yaşam Dolu Sosyal Konut Yükseliyor

Başkan Çınar, Topsöğütte Yapılan Yeşil Topsöğüt Konutlarının İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu.

Fatih Erbakan'dan Çok Konuşulacak 'Asgari Ücret' Teklifi

Yeniden Refah lideri Dr. Fatih Erbakan, bir devletin itibarının makam araçları, makam uçakları, saraylar ile değil vatandaşının gelir seviyesi ve yaşam standartlarıyla ölçüldüğünü ifade ederek asgari ücretin en az 3500 TL olması gerektiğini belirtti.

Sadıkoğlu, Gün Birbirimize Sahip Çıkma Günü

Küresel ve dev zincir firmalar karşısında rekabet gücü azalan yerel esnafın pandemi süreci ile ayakta kalma savaşı verdiğine dikkat çeken Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Malatyalı hemşerilerimiz yerel esnaf ve şirketlere sahip çıkmalı” dedi.

Maski, Bakımlı’nın Alt Yapı Sorununu Çözdü

Pütürge İlçesi Bakımlı Mahallesi’nde vatandaşların talepleri doğrultusunda harekete geçen Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, mahallenin içme suyu ve kanalizasyon sorununu giderdi.

İyi Parti Malatya İl Başkanı Sarıbaş'tan İnsan Hakları Günü Mesajı

10 Aralık 1948 yılında İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'nin kabul edilmesiyle birlikte, İnsan Hakları Günü olarak kutlanıyor. İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, İnsan Hakları Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Elektrik Şirketlerinin Giderlerini Vatandaş Ödeyecek

Elektrik dağıtım ve tedarik şirketlerinin temsil, ağırlama ve seyahat gibi keyfi harcamaları 5 yıl boyunca vatandaş ödeyecek.

Başkan Gürkan, Mtü Öğrencileriyle E-Söyleşide Bir Araya Geldi

“Şehri Değerleriyle Birlikte Yönetme Olgusu Çok Önemli”

Toplam 18593 haber.