MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Geçit, Kaliteli Malzemelerle Güçlü Yatırımların Altına İmza Atacağız

Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden İŞGEM bünyesinde üretim çalışmalarına devam eden Yeni Kırma Eleme Tesisi ve Agrea Yıkama Eleme Tesislerini inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, modern tesislerde üretimi yapılıp saha çalışmalarında kullanılan kaliteli malzemelerle güçlü yatırımların altına imza atacaklarını söyledi.

Güç Birliği İle Malatya Ve Yeşilyurt İçin Seferber Olacağız

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

MOTAŞ Gece Seferleri İle Malatyalıların Hizmetinde

Malatyalıların gece saatlerinde de ulaşımlarını rahat bir şekilde sağlayabilmesi amacıyla MOTAŞ, gece seferleri düzenlemeye başladı.

İl Emniyet Müdürü Çankal, Basın İle Buluştu

Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Malatya Basın Kuruşlarıyla ve Basın çalışanlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Taşkın: Yıldıztepe’yi Vatandaşlarımıza Açacağız

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yıldıztepe’de Radyo Ve Karasal Yayın Verici İstasyonlarının Olduğu Alanda İncelemelerde Bulundu. Yıldıztepe’nin Büyük Bir Potansiyele Sahip Olduğunu Söyleyen Başkan Taşkın, “Bu Güzelliklerin Hemşehrilerimize Sunulması İçin Çalışacağız” Dedi.

Başkan Sadıkoğlu’ndan TOKİ’ye Hayati Çağrı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, TOKİ’nin deprem konutlarının inşasında kullandığı malzeme ve hizmet alımını Malatya firmalarından yapmasını talep etti.

Malatya KOM’DAN Kaçış Yok

Malatya Komun Başarılı Çalışması Devam Ediyor. Malatya Kom Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyor.

Malatya Asayişi Dolandırıcılara Göz Açtırmıyor

Asayiş Şube Müdürlüğümüz Ekiplerimizce İlimizde Meydana Gelen Dolandırıcılık Olaylarının Önlenmesine Yönelik Yapılan Çalışmalar Araklısı Devam Ediyor.

Dalbastı Kirazın Marka Değerini Korumak İçin Her Türlü Önlemi Alıyoruz

Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.İlhan Geçit, uluslararası üne sahip Coğrafi İşaret Tescil Belgeli Yeşilyurt Dalbastı Kirazında sineklerle etkin ve kararlı bir şekilde mücadele etmek amacıyla düzenlenen ilaç dağıtım programına katıldılar.

Genel Başkan Taşçı'dan Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi'ne Ziyaret

HAK-BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Mustafa Taşçı, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti. HAK-BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Mustafa Taşçı, Malatya kongresi için Malatya'ya geldi ve burada bazı ziyaretlerde bulundu.

Yazar Erdoğan, Kitabının Gelirini Yetimler Kervanına Bağışladı

Yazar Prof. Dr. İsmail Erdoğan’ın Rahmetli Eşi için yazdığı “Engine Uçurdum Gönül Kuşumu” kitabının tüm gelirini Yetimler Kervanı’na bağışladı.

Toplam 18501 haber.