MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

 Otokoç 2. El Bayı Malatya’da Açıldı

Giderek büyüyen ikinci el sektöründeki ihtiyaçlara cevap verme ve tedarik kanallarını geliştirme stratejisi doğrultusunda bayilik ağını büyütmeye devam eden, kurumsal ikinci el araç pazarının lideri Otokoç 2. El’in bayisi Malatya’da hizmete girdi.

Malatya’mızın Çarşısı Tekrar Esnafı İle Buluşacaktır

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde esnaf odası başkanları ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Hanife Yazıcı’dan Hekimhan İlçesine Ziyaret

Hanımefendi Hanife Yazıcı, Hekimhan Kaymakam V. İbrahim Cesur ve beraberindeki heyet, Hekimhan İlçesini ziyaret etti.

Kaçak Göçmenler Yakalandı

Fendoğlu, Kışla Caddesi Esnafının Sorununu TBMM Gündemine Getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, tebligat gönderilerek 15 gün içinde işyerlerini boşaltmaları istenen Kışla caddesi esnafının sorunlarını TBMM Genel Kurulu’nda gündeme getirerek, alternatif çarşı gösterilmesini ve kurban Bayramı sonuna kadar müsaade edilmesini istedi.

Başkan Taşkın: Uğraştıran Değil, Ulaştıran Bir Anlayışı Benimsiyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Uluköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen stabilize serimi ve yol bakım çalışmalarını yerinde inceledi.

Genel Başkan Zor, Anadolu Basınından Etki Ajanlığı Değerlendirmesi

ABB Genel Başkanı M. Bora Zor: “Gazeteciler, habercilik refleksini kaybediyor. Etki Ajanlığı konusunu basın üzerindeki ablukayı daha da artıracaktır.”

32 Bin Öğrenciye Sıfır Atık Eğitimi Verildi

Yeşilyurt Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, doğal kaynakların verimli kullanılması ve atık miktarının azaltılmasının önemini öğrencilere anlatıp, bilinçli ve duyarlı bir şekilde geleceğe hazırlanmalarına destek vermek amacıyla başlattığı “Sıfır Atık ve Çevre Bilinci’ Eğitimlerine aralıksız devam ediyor. 

Vali Yazıcı’dan 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Mesajı

Çiftçilerimiz, ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, sofralarımıza ulaşan ekmeğin, meyvenin, sebzenin üretiminde alın teri dökerek yoğun emek sarf eden kesimlerin başında gelmektedir.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu, Malatya’ya Bundan Sonra’da Desteklerimiz Olacak

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Toplam 18501 haber.